Ik ben niet van suiker
Boek

Ik ben niet van suiker blushing recepten voor een healthy way of life (november 2015)/ door Gordon, eindredactie: Gerda Preusting, Birgit Gantzert

Recepten van de bekende zanger en showbizzman, die passen in de huidige trends, o.a. kokosvet, amandelmeel en speltbloem worden veel gebruikt. Met praktische informatie voor mensen met diabetes.

Recensie

Gordon behoeft nauwelijks introductie. De bekende zanger en entertainer is veelvuldig te zien op televisie en menigmaal onderwerp van discussie in de wereld van de showbusiness. Iets minder bekend is zijn recent ontstane carrière in de horeca. In Amsterdam opende hij restaurant Blushing, inmiddels met een tweede vestiging. Blushing wil een gezond alternatief in een wereld vol fastfood bieden. Zelf kampt Gordon al sinds zijn 35ste met diabetes en voert een nooit aflatende strijd met zijn gewicht. De recepten van de hapjes en drankjes die in Blushing geserveerd worden, zijn verzameld in dit kookboek. Het boek ziet er trendy en verzorgd uit, met een lachende Gordon op het omslag. De recepten omvatten eet- en drinkmomenten voor de hele dag, zonder uitgebreide diners, maar wel met voedzame maaltijdsalades. Alle receptuur past in de huidige trends; kokosvet, amandelmeel en speltbloem bijvoorbeeld worden veel gebruikt. De recepten worden aangevuld met praktische informatie en wat heel handig is voor mensen met diabetes of calorietellers: de voedingswaarde is berekend. Geschikt voor voedingsbewuste mensen.

Specificaties

Nederlands | 9789082417708 | 121 pagina's

Titel Ik ben niet van suiker : blushing recepten voor een healthy way of life
Auteur Gordon
Secundaire auteur Gerda Preusting
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave Hilversum : Splint Media, november 2015
Overige gegevens 121 pagina's - illustraties - 27 cm
Annotatie Met register
ISBN 9789082417708
PPN 398409110
Rubriekscode 628.6
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Suiker; Gezondheid ; Suikervrije recepten
PIM Rubriek Eten en Drinken
PIM Trefwoord Suiker