LEGO® NinjagoTM Masters of Spinjitzu
Boek

LEGO® NinjagoTM Masters of Spinjitzu zoek de Samurai-droïde : het grote zoek en vind boek ([2015])/ vertaling [uit het Engels]: Silvie van Diepen

Zoekplatenboek waarop tussen alle bekende Lego-figuren van Ninjago, zoals de Skeletons, de Serpentines en het Stenen Leger, gezocht moet worden naar een samurai-droide. Met kleurrijke computeranimaties. Vanaf ca. 6 jaar.

Recensie

Een zoekboek met elf spreads waarop kinderen een Samurai-droïde moeten zoeken. Dit Lego-poppetje van de Ninjago's is verstopt in een tekening van een of twee pagina's waarop allerlei figuurtjes uit deze Lego-serie te zien zijn. Wanneer de afbeeldingen op beide pagina's hetzelfde zijn, moeten er tien verschillen gevonden worden. De afbeeldingen passen bij de Lego-poppetjes en tonen vele, soms agressieve figuurtjes en situaties. De tekeningen zijn herkenbaar voor Lego-liefhebbers en bevatten erg veel details. Op iedere pagina staat een opdracht in een kadertje. De Samurai-droïde komt steeds in een volgende situatie, waardoor de indruk wordt gewekt dat het een verhaal is. Het zijn echter losse scènes, waar de lezer uit op moet maken of de droïde goed of fout is. In het omslag is een plastic doosje verwerkt, waarin een gedemonteerde droïde is opgenomen*; het boek bevat de handleiding om hem in elkaar te zetten. Na verwijdering van het doosje resten slechts twee sleuven in het omslag en is het boek nog goed bruikbaar. Aan het eind staan, per spread vermeld, nog vele zoekopdrachten en op het achterste schutblad staan de antwoorden (met gekleurde stippen in verkleinde afbeeldingen aangegeven). Vanaf ca. 7 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789030501213 | 29 pagina's

Titel LEGO® NinjagoTM Masters of Spinjitzu : zoek de Samurai-droïde : het grote zoek en vind boek
Uniforme titel NinjagoTM Masters of Spinjitzu ZOek de Samurai-droïde
Secundaire auteur Silvie van Diepen
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam : JP Books, [2015]
Overige gegevens 29 pagina's - gekleurde illustraties - 33 cm - doos met lego
Annotatie Vertaling van: LEGO® NinjagoTM Spot the Samurai-droid. - (c)2015
ISBN 9789030501213
PPN 397276591
Thematrefwoord Zoekboeken
Taal Nederlands