Zolang er leven is
Luisterboek

Zolang er leven is het nieuwe geheime dagboek van Hendrik Groen, 85 jaar ([2016])/ Hendrik Groen, voorgelezen door Jan Donkers

Een krasse bejaarde probeert samen met de andere leden van de Oud-maar-niet-dood-club het leven in een verzorgingstehuis zo aangenaam mogelijk te maken.

Aanwezigheid

Recensie

Luisterversie van het tweede boek* van 'Hendrik Groen', een pseudoniem. In 2014 verscheen 'Pogingen iets van het leven te maken: het geheime dagboek van Hendrik Groen, 83 1/4 jaar'**. Samen met zijn vriend Evert en de andere leden van 'Omanido', de Oud-maar-niet-dood-club probeert Hendrik zijn laatste levensjaren in een verzorgingshuis in Amsterdam-Noord zo aangenaam mogelijk te maken. Van tijd tot tijd valt het hem zwaar om de moed erin te houden, maar gelukkig heeft hij de pen weer opgepakt. Met de hem zo kenmerkende charmante, ironische humor neemt hij de medebewoners, de directie, zijn vrienden en de ouderdom in het algemeen op de korrel, waarbij hij zichzelf zeker niet spaart. Voorlezer Jan Donkers is popjournalist, radiomaker en schrijver en las eerder o.a. 'De 100-jarige man die uit het raam klom en verdween' van Jonas Jonasson voor.

Specificaties

Nederlands | 9789462532106

Titel Zolang er leven is : het nieuwe geheime dagboek van Hendrik Groen, 85 jaar
Auteur Hendrik Groen
Secundaire auteur Jan Donkers
Type materiaal Luisterboek
Uitgave Amsterdam : Rubinstein, [2016]
Overige gegevens 8 cd's (ca. 6 uur) - 12 cm
Annotatie Weergave van het boek
ISBN 9789462532106
PPN 399251162
Thematrefwoord Verzorgingstehuizen
Taal Nederlands