Peru
Boek

Peru (2015)/ vertaling [uit het Engels] en redactie: Hanneke Bos, redactie en bewerking: Jeanet Liebeek ; eindreactie: Sunniva Schouten-van Zomeren

Recensie

Mooi uitgevoerde en zeer prettig te lezen reisgids over Peru, een geactualiseerde heruitgave van de hand van een team van deskundigen. De eerste helft is geheel gewijd aan algemene informatie over de geschiedenis en de mensen van het land in vlot geschreven stijl, aangevuld met enkele thematische hoofdstukken over onder andere de kunstnijverheid en de Peruaanse keuken. Hierna volgt het reisgedeelte waarin de toekomstige reiziger door de verschillende interessante steden en regio's wordt geleid. Op de laatste pagina's is alle belangrijke reisinformatie op een rijtje gezet, inclusief waarschuwingen, middelen van vervoer, namen en adressen van hotels en restaurants (met prijsindicaties) en aanbevolen literatuur. Deze fraaie gids is rijkelijk geïllustreerd met kleurenfoto's, die al zeer enthousiasmerend werken, voordat men zijn/haar koffers heeft gepakt. Met register.

Specificaties

Nederlands | 9789066554498 | 344 pagina's

Titel Peru
Secundaire auteur Hanneke Bos ; Jeanet Liebeek
Type materiaal Boek
Editie Negende druk;
Uitgave Zeewolde : Uitgeverij Cambium B.V., 2015
Overige gegevens 344 pagina's - illustraties, kaarten, plattegronden - 23 cm
Annotatie 1e druk Nederlandse uitgave: 1997 - Met index, literatuuropgave - Vertaling van: Peru. - APA Publications GmbH & Co. Verlag KG, (c)2015. - (Insight guides)
ISBN 9789066554498
PPN 392844672
Rubriekscode Peru 993
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Peru; Reisgidsen
PIM Rubriek Landen en Volken
PIM Trefwoord Peru

Relaties/Serie

Cambium reisgidsen
Boek

Cambium reisgidsen (1991-...)

vol. Peru
Uitgeleend
Insight guides
Boek

Insight guides (1991-...)

vol. Peru
Uitgeleend