Bloodline. Seizoen 1
DVD

Bloodline. Seizoen 1 ([2015])/ Todd A. Kessler

De familie Rayburn is een respectabele familie maar bij een reünie duikt opeens Danny op, het zwarte schaap van de familie.

Recensie

Eerste seizoen van een nieuwe (2015), speciaal voor Netflix gemaakt serie met onder meer Kyle Chandler, Ben Mendelsohn, Linda Cardellini en Sissy Spacek. De familie Rayburn baat een succesvol resort uit in het zuiden van Florida. Ouders, zoon en dochter zijn allemaal geslaagd en tevreden. Totdat het zwarte schaap van de familie, Danny, de oudste zoon, terugkeert na lange afwezigheid en vastbesloten is te blijven. Oude wonden worden opengereten, geheimen komen aan de oppervlakte. De serie is goed ontvangen. De broeierige sfeer van het snikhete zuiden geeft een extra dimensie en naar mate het verhaal zich langzaam afwikkelt, wordt het onderscheid tussen goed en slecht steeds minder duidelijk. 'New Netflix thriller Bloodline is stylish and well-cast, but so slow burning that it verged on boring', vindt Michael Hogan (Telegraph 29-3-'15). Hij geef 2 sterren. Maar de meeste recensies vinden het langzame tempo niet hinderlijk of zelfs prettig verslavend en delen gemiddeld 4 sterren uit. Ook Maik Spaan (Mijnserie.nl 10-12-'15): 'wij raden je gewoon aan om te gaan kijken en je niet te laten afschrikken door het lage tempo. Wij gokken dat je na een aflevering of drie ook niet meer op kunt houden met kijken!' Seizoen 1 bestaat uit 13 afleveringen.

Specificaties

Engels | 8712609647754

Titel Bloodline. Seizoen 1
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Kyle Chandler ; Ben Mendelsohn
Type materiaal DVD
Uitgave [Hilversum] : Sony Pictures Home Entertainment, [2015]
Overige gegevens 4 dvd-video's (.. min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder andere: Kyle Chandler, Ben Mendelsohn, Linda Cardellini, Norbert Leo Butz . - Engels gesproken, Nederlands ondertiteld - Videoversie van de televisieserie: Verenigde Staten, 2015
ISBN 8712609647754
PPN 400428733
Genre thriller
Taal Engels