Afstemmen op de bron
Boek

Afstemmen op de bron een co-creatie van twee meesters ([2015])/ Dr. Wayne W. Dyer, Esther Hicks, vertaling [uit het Engels]: Jörgen van Drunen ; redactie: Edith Hagenaar

Gespreksverslag waarin Dyer vragen stelt aan Abraham, een niet fysieke entiteit, die antwoorden geeft via het medium Esther Hicks.

Aanwezigheid

Recensie

In dit, toch wel wonderlijke, gespreksverslag stelt Wayne Dyer vragen (dik gedrukt) aan Abraham. Abraham is een onstoffelijk collectief bewustzijn, dat spreekt door het medium Esther Hicks (antwoorden in standaard lettertype). De onlangs overleden Dyer was al jarenlang gefascineerd door de leringen van Abraham en heeft vele wijsheden van hen verwerkt in zijn eigen boeken. Nu krijgt hij via dit live gesprek, dat ook is uitgezonden via YouTube, de kans om rechtstreeks van gedachten te wisselen met Abraham en inzichten te delen. De boodschap van Abraham is eigenlijk heel simpel: Stem jezelf af op de trillingsfrequentie van de Bron. Dat stelt je in staat beter te voelen wat je werkelijk wilt en dat te realiseren in je leven. Wayne Dyer was schrijver en psychotherapeut en vooral bekend van zijn klassieker: 'Niet Morgen maar Nu'. Esther Hicks is bekend van haar medewerking aan de film: 'The Secret' en van het verspreiden van de leringen van Abraham, waarvan het boek 'Law of Attraction' (De wet van Aantrekking) het bekendst is. Bevat een fotoverslag in zwart-wit en bonusmateriaal. Aanvulling op het werk van zowel Dyer als Hicks.

Specificaties

Nederlands | 9789076541969 | 221 pagina's

Titel Afstemmen op de bron : een co-creatie van twee meesters
Auteur Wayne W. Dyer
Secundaire auteur Esther Hicks ; Jörgen van Drunen ; Edith Hagenaar
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave Amstelveen : Palaysia, [2015]
Overige gegevens 221 pagina's - 18 cm
Annotatie Vertaling van: Co-creating at its best. - Hay House Inc, 2014
ISBN 9789076541969
PPN 399377751
Rubriekscode 172
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Levenskunst; Esoterische visie
PIM Rubriek Geestelijk leven
PIM Trefwoord Levenskunst