Lego DC Comics Super Heroes: Justice League: cosmic clash
DVD

Lego DC Comics Super Heroes: Justice League: cosmic clash ([2016])/ directed by Rick Morales

De Justice League gaat de strijd aan met Brainiac, een hyperintelligente buitenaardse androide die het hele melkwegstelsel in gevaar brengt. Vanaf ca. 7 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Animatiefilm uit 2016 die gebaseerd is op de speelgoedlijn 'Lego super heroes', die op zijn beurt gebaseerd is op de stripverhalen van DC Comics over Superman, Superwoman, Batman enzovoort. De Justice League is een groep superhelden onder leiding van Batman die Metropolis beschermen tegen het gespuis. Deze keer is hun tegenstander Braniac, een hyperintelligente buitenaardse androïde die de macht in het heelal wil grijpen. Braniac stuurt een aantal leden van Justice League naar verschillende tijdsperioden in het verleden. De anderen moeten hun teamgenoten terug zien te brengen naar onze tijd en Braniac verslaan. Alle personages hebben het uiterlijk van Legopoppetjes. Vanaf ca. 7 jaar.

Specificaties

Engels | 5051888220603

Titel Lego DC Comics Super Heroes: Justice League: cosmic clash
Uniforme titel Cosmic clash Justice league: cosmic clash
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Rick Morales ; Troy Baker
Type materiaal DVD
Uitgave [Amsterdam] : Warner Bros. Home Entertainment Benelux, [2016]
Overige gegevens 1 dvd-video (69 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Stemacteurs onder andere: Troy Baker, Grey Griffin, Nolan North en Phil LaMarr. - Engels of Frans gesproken, Nederlands of Frans gesproken - Videoversie van de animatiefilm: Verenigde Staten : Warner Bros. Animation, 2016
ISBN 5051888220603
PPN 400464233
Genre science-fiction
Thematrefwoord Stripfiguren
Taal Engels