Verloren zoon
Boek

Verloren zoon een geheim overschaduwt de band tussen twee broers ([2016])/ Danielle Steel, vertaald [uit het Engels] door Lara Visser

Peter raakt in de financiele crisis alles kwijt: zijn huis, zijn vrouw en zijn baan in de financiele sector. Hij heeft alleen nog een huisje in zijn geboorteplaats.

Aanwezigheid

Recensie

De ooit zo succesvolle Peter McDowell heeft een alom als arts gerespecteerde tweelingbroer: Michael. Door de crisis is Peter alles kwijtgeraakt, ook zijn vrouw en twee zonen hebben hem verlaten. Jarenlang heeft hij geen contact meer gehad met zijn broer, hun karakters waren te verschillend en dat leverde voortdurend problemen op. Nu besluit hij zijn broer, die met zijn hele inzet zorgt voor zijn invalide vrouw, op te zoeken. Maar niets is wat het lijkt en de hereniging heeft dan ook verrassende gevolgen. De Amerikaanse bestsellerauteur (1947) heeft meer dan negentig romans op haar naam staan, die in vele talen verschenen zijn. Ook in dit verhaal heeft ze meestal realistische karakters neergezet. Het komt wat traag op gang, maar wordt geleidelijk aan spannender, hoewel zo nu en dan de vaart er wordt uitgehaald door gedachtenspinsels en veel dialogen. Niettemin zullen spanning en romantiek ook nu weer goed zijn voor een grote lezerskring.

Specificaties

Nederlands | 9789024568529 | 332 pagina's

Titel Verloren zoon : een geheim overschaduwt de band tussen twee broers
Auteur Danielle Steel
Secundaire auteur Lara Visser
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam : Uitgeverij Luitingh-Sijthoff, [2016]
Overige gegevens 332 pagina's - 23 cm
Annotatie Vertaling van: Prodigal son. - Londen : Bantam Press, 2015
ISBN 9789024568529
PPN 398436177
Genre romantische verhalen - thriller
Taal Nederlands