Boris doet mee
Boek

Boris doet mee (september 2015)/ Andrew Joyner & Aag Vernelen

Het is feest in het dorp. Boris neemt een taart mee. Een taart van wortels. Maar Frank het schaap is dol op wortels. Gaat dat wel goed? AVI-M3. Vanaf ca. 6 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Het is bijna feest in Knor-dorp. Dus varkentje Boris heeft het druk, want hij wil aan alle wedstrijden meedoen. Hij is bijna klaar met alle voorbereidingen, maar moet voor de bakwedstrijd alleen nog een taart maken. En daarvoor heeft hij veel verse wortels nodig. Schaap Frank houdt ook veel van wortels en is er dan ook niet zo blij mee, dat Boris alle wortels komt oogsten. Als dat maar goed gaat, want Frank heeft een goede neus! In de serie voor de beginnende lezer over Boris zijn nog vijf boekjes verschenen*. Op de eerste pagina worden twee nieuwe woorden geïntroduceerd: 'Foto' en 'Pompoen'. De enige tweelettergrepige woorden uit het hele verhaal. Alle overige tekst bestaat uitsluitend uit éénlettergrepige woorden, AVI-M3. De tekeningen zijn dominanter dan de tekstballonnen en sluiten goed aan bij de tekst. Achter in het boek, staan nog enkele vragen en opdrachten die direct betrekking hebben op het verhaal. Er is een heerlijk recept voor worteltaart te vinden én een stappenplan, om deze taart daadwerkelijk te bakken! Voor kinderen vanaf ca. 6 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789462344013 | 73 pagina's

Titel Boris doet mee
Auteur Andrew Joyner
Secundaire auteur Aag Vernelen
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave [Kalmthout] : Abimo, september 2015
Overige gegevens 73 pagina's - gekleurde illustraties - 22 cm
Annotatie Colofon vermeldt: Vertaling: Aag Vernelen. - Vertaling uit het Engels - Vertaling van: Boris on show. - Melbourne : Puffin, (c)2012
ISBN 9789462344013
PPN 399029508
Thematrefwoord Wedstrijden ; Feesten
Taal Nederlands