Zoekboek
Boek

Zoekboek ([2015])

Hello Kitty en haar tweelingzusje Mimmy zijn jarig vandaag. Kun jij de twee zusjes vinden? En de zes theekopjes en tien snoepjes? Vierkant hardkartonnen aanwijsprentenboek met zoetgekleurde illustraties waarop je vele, in aantal oplopende, voorwerpen moet zoeken. Vanaf ca. 3 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Zoekprentenboek met op iedere dubbele, hardkartonnen pagina een scène van Hello Kitty met familie of vrienden, binnen of buiten. Bij elke plaat staat een lijst van dingen om op te zoeken, oplopend van één tot tien: één opa, twee goudvissen, drie fruitmanden etc. De zeven prenten worden verbonden door een korte beschrijving van wat er zich afspeelt en vormen samen de verjaardag van Hello Kitty en Mimmy. Schematische, volle tekeningen in zoete pasteltinten. Ook de binnenzijden van het omslag zijn deel van het boek. Het taalgebruik is schijnbaar eenvoudig: woorden als 'favoriete' komen voor. Uitgave voor kinderen die gek zijn op Hello Kitty. Om samen te bekijken, te lezen en te tellen met kinderen vanaf ca. 3 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789002258985

Titel Zoekboek
Type materiaal Boek
Uitgave [Antwerpen] : Manteau, [2015]
Overige gegevens 20 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 25 cm
Annotatie Vertaling uit het Engels. - Omslag vermeldt: 550 dingen om te zoeken. - Omslagtitel - Licentie uitgave van: South San Francisco, CA : Sanrio
ISBN 9789002258985
PPN 397729758
Thematrefwoord Verjaardagen ; Zoekboeken ; Tellen
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Hello Kitty
Boek

Hello Kitty (cop. 2010-...)

vol.
Uitgeleend