Advocaat van de duivel
Boek

Advocaat van de duivel een praktisch stappenplan voor als je gaat scheiden : of toch liever slim en efficiënt scheiden? ofwel keep it nice! ([2015])/ Iris Brik, illustraties: Henk de Bont

Recensie

Het voorbereiden, regelen en uitvoeren van een echtscheiding is voor velen geen sinecure. Goede bijstand en advies kan veel problemen voorkomen. In dit zeer goed geschreven boek wordt op heldere en praktische wijze een groot aantal tips en een stappenplan rondom de scheiding gegeven. Een onderwerp dat goede aandacht behoeft, zijn de bij de scheiding betrokken kinderen. Het boek geeft bijvoorbeeld tips voor een ouderschapsplan. Uitgebreide aandacht gaat uit naar de financiële en vermogensrechtelijke vraagstukken. Het boek, op zeer bekwame wijze geschreven door een gereputeerde financieel planner en echtscheidingsdeskundige, bevat handige puntenlijstjes voor de fasen voor, tijdens en na de echtscheidingsprocedure. De auteur is bekend van werk op tv en van diverse columns in bekende bladen en media. Dit boek richt zich op iedereen die in een echtscheidingsprocedure zit of daarvoor goed voorbereid wil zijn. Het is niet bestemd voor de professionals, zoals advocaten.

Specificaties

Nederlands | 9789082168129 | 261 pagina's

Titel Advocaat van de duivel : een praktisch stappenplan voor als je gaat scheiden : of toch liever slim en efficiënt scheiden? ofwel keep it nice!
Auteur Iris Brik
Secundaire auteur Henk de Bont
Type materiaal Boek
Uitgave Rotterdam : HollandRidderkerk, [2015]
Overige gegevens 261 pagina's - illustraties - 20 cm
Annotatie Met register
ISBN 9789082168129
PPN 397982658
Rubriekscode 397.12
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Echtscheiding; Financiële aspecten ; Echtscheiding; juridische aspecten
PIM Rubriek Mens en Maatschappij
PIM Trefwoord Echtscheiding