Opera!
Boek

Opera! (luglio 2015)/ Alessandro De Giuli, Ciro Massimo Naddeo, redazione: Chiara Sandri ; illustrazioni: Giampiero Wallnofer

Een nieuw spannend avontuur van detective Antonio Esposito dient zich aan als een operazangers vermoedt dat zij het volgende slachtoffer wordt van een moordenaar.

Aanwezigheid

  • Aanwezig
    Literatuur en Cultuur - 1e verd. - Romans Andere talen - Schooluitgaven ITAL DE G

Recensie

Deel van een in moeilijkheidsgraad oplopende serie leesboekjes voor mensen die Italiaans leren. Een operazangeres vermoedt dat zij het volgende slachtoffer wordt van een moordenaar. Het eerste slachtoffer viel in Milan, daarna stierf in Venetië een jonge muzikant. Een nieuw spannend avontuur van detective Antonio Esposito. In de tekst staan nieuwe termen blauw gedrukt; onderaan volgt uitleg via tekening of omschrijving, soms met voorbeeldzin. Na elk verhaal staat een verwijzing naar de bijbehorende verwerkingsoefeningen. Zo zijn er goed/fout, invul, onderstreep- en volgordeoefeningen, woordzoekers en synoniemen/antoniemen. De sleutel staat helemaal achterin. Dit leesboekje is spannend en onderhoudend. De tekeningen ondersteunen het verhaal. Via de website almaedizioni.it/italiano-facile is de integrale tekst te beluisteren. Deze uitgave op B1 niveau (2000 woorden) kan na twee jaar door cursisten van o.a. Volksuniversiteit gelezen worden. Ook geschikt voor zelfstudie bijv. om de kennis van het Italiaans op te frissen.

Specificaties

Italiaans | 9788861823907 | 64 pagina's

Titel Opera!
Auteur Alessandro De Giuli
Secundaire auteur Ciro Massimo Naddeo ; Chiara Sandri ; Giampiero Wallnofer
Type materiaal Boek
Editie Prima stampa edizione aggiornata;
Uitgave Firenze : ALMA Edizioni, luglio 2015
Overige gegevens 64 pagina's - illustraties - 21 cm
ISBN 9788861823907
PPN 401963810
Genre detectiveroman
Taal Italiaans

Relaties/Serie

Letture Italiano facile
Boek

Letture Italiano facile (2015-...)

vol. livello 4 . B1, 2000 parole
Uitgeleend