Volmaakte kussen
Boek

Volmaakte kussen (december 2015)/ Susan Mallery, vertaling [uit het Engels]: Yvon Koelman

Een jonge vrouw verhuist naar het rustige plaatsje Fool's Gold en ontmoet daar een voormalig sportheld die kampt met een trauma.

Recensie

Charity heeft een rusteloze jeugd gehad. Nooit heeft ze de gelegenheid gehad om zich te kunnen settelen, omdat haar moeder weer verder wilde trekken. Wanneer ze de gelegenheid krijgt om zich te vestigen in het rustige stadje Fool's Gold, grijpt ze die met beide handen aan. Eindelijk rust. Maar dan loopt ze Josh Golden tegen het lijf. Een wielrenner die alles gewonnen heeft, maar kampt met een trauma uit het verleden. Bovendien heeft hij bosjes vrouwen om hem heen hangen. Josh vindt Charity een verfrissing: eindelijk iemand die hem normaal behandelt. Maar wanneer hij zijn interesse in haar duidelijk maakt, wil ze niets van hem weten. Makkelijk te lezen verhaal, zonder al te moeilijke plotwendingen, maar met nog wel een leuke verassing in het verhaal. Het verhaal is niet oppervlakkig, de personages worden net genoeg uitgediept en dat maakt het interessant. Echt een feel good roman. Het boek maakt deel uit van de 'Fool's Gold'-serie: boeken over het plaatsje waar te veel vrouwen wonen en te weinig mannen.

Specificaties

Nederlands | 9789034757579 | 350 pagina's

Titel Volmaakte kussen
Auteur Susan Mallery
Secundaire auteur Yvon Koelman
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave Toronto : Harlequin®, december 2015
Overige gegevens 350 pagina's - 21 cm
Annotatie Uitgave in samenwerking met Harlequin Books SA - Oorspronkelijke Nederlandse uitgave: Amsterdam : Harlequin Holland, 2012. - (Intiem ; 1959 $ Love) - Vertaling van: Chasing perfect. - Toronto, Canada : HQN Books, (c)2010
ISBN 9789034757579
PPN 398757712
Genre romantische verhalen
Taal Nederlands

Relaties/Serie

HQN roman
Boek

HQN roman (2009-...)

vol. 119
Uitgeleend