Nog één kieteltje!
Boek

Nog één kieteltje! (2016)/ Sam McBratney, met tekeningen van Anita Jeram ; vertaling [uit het Engels]: Jesse Goossens

Hazeltje wil weten of Grote Haas tegen kietelen kan. Hij probeert het uit onder de kin en de tenen en in de oren van Grote Haas. Hardkartonnen prentenboek met zachtgekleurde illustraties en een beweegbare, zachte handpop van Hazeltje. Vanaf ca. 1,5 jaar.

Recensie

Hardkartonnen uitgave van royaal formaat rond de twee hazen uit de populaire evergreen 'Raad eens hoeveel ik van je hou?' (1994): Hazeltje en Grote Haas. De eerste wil weten of de laatste tegen kietelen kan en test dat uit op zijn oren, neus, onder zijn kin, armen en tenen. Met een aan het achterplat bevestigde zachte, mooi uitgevoerde handpop van Hazeltje kun je door het erin steken van je hand Hazeltje echt laten kietelen. Door grote ronde uitsparingen steekt de handpop door alle pagina's naar voren. Dus lekker kietelen maar! Tekst en illustraties beginnen en eindigen aan de binnenzijden van het omslag. Om samen mee bezig te zijn met dreumesen vanaf 1,5 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789047707639

Titel Nog één kieteltje!
Auteur Sam McBratney
Secundaire auteur Anita Jeram ; Jesse Goossens
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave [Rotterdam] : [Lemniscaat], 2016
Overige gegevens 14 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 25 cm
Annotatie Omslagtitel. - Omslag vermeldt: Raad eens hoeveel ik van je hou handpopboek - Vertaling van: One more tickle! - London : Walker Books Ltd., (c)2016
ISBN 9789047707639
PPN 400193027
Thematrefwoord Kietelen ; Gezin ; Liefde ; Voelboeken
Taal Nederlands