Italiaans voor mij
Boek

Italiaans voor mij (2015)/ met medewerking van Beate Stern, Nederlandse bewerking: Hanny Pel ; Nederlandse redactie: Ann Casteleyn, Jeanine Roos (redactie Intertaal) ; met medewerking van Anita van Schieveen (Intertaal)

Gevarieerde zelfstudiecursus Italiaans met als eindniveau A2 van het Europees Referentiekader.

Aanwezigheid

Recensie

Deze box bevat een boek en vier audio-cd's. De bedoeling van de cursus is op zelfstandige basis Italiaans te leren. De zestien lessen en vier herhalingslessen introduceren de lezer in diverse aspecten van het Italiaanse leven. Hoe begroet je iemand en hoe neem je afscheid? Hoe bestel je een koffie in de bar? Hoe koop je schoenen in een winkel? Maar bij iedere les wordt ook een grammaticaal thema geïntroduceerd (rangtelwoorden, de condizionale, de onregelmatige werkwoorden, de persoonlijke voornaamwoorden). Zo leer je tegelijkertijd de omgangstaal en de grammatica. Uiteraard zijn er ook oefeningen, de oplossingen ervan staan achter in het boek. De cd's leren je hoe je de woorden moet uitspreken. Op de cd's vind je ook luisterteksten, waarvan de vertaling dan weer in het boek staat. Als je de cursus helemaal hebt doorgemaakt, kun je al een aardig mondje meepraten. Taalaspecten die je elders niet vindt, komen hier aan bod, zoals stare met een gerundio, de vervoeging van compiere. Het boek bevat ook een grammaticaal overzicht en een woordenlijst. Het eindniveau is A2 van het Europees Referentiekader.

Specificaties

Nederlands | 9789462931909 | 302 pagina's

Titel Italiaans voor mij
Secundaire auteur Beate Stern ; Hanny Pel ; Ann Casteleyn ; Anita van Schieveen
Type materiaal Boek
Editie 1e druk;
Uitgave [Almere] : intertaal, 2015
Overige gegevens 302 pagina's - illustraties - 23 cm - 4 audio-cd's
Annotatie Europees Refentiekader A1/A2. - Op omslag: Complete cursus - Licentie-uitgave van: Der komplette Sprachkurs- Italienisch für mich. - Stuttgart : PONS GmbH, 2013
ISBN 9789462931909
PPN 400364395
Rubriekscode Italiaans 837.1
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Italiaanse taal; Cursussen
PIM Rubriek Communicatie
PIM Trefwoord Italiaanse taal