Spaans voor mij
Boek

Spaans voor mij (2015)/ met medewerking van Margarita Görrissen, Nederlandse bewerking: Hanny Pel ; Nederlandse redactie: Emma van Kampen, Yonina Pullens, Frank Groenman (redactie Intertaal) ; met medewerking van Anita van Schieveen (Intertaal)

Gevarieerde zelfstudiecursus Spaans met als eindniveau A1/A2 van het Europees Referentiekader.

Recensie

Deze zelfstudiecursus Spaans voor beginners bestaat uit een boek en vier cd's, met daarop alle luisterteksten uit het boek en extra oefenmateriaal (luister-, uitspraak- en naspreekoefeningen). Het leeuwendeel van het boek wordt gevormd door hoofdstukken rond een kernthema (kennismaken, wonen, werken, familie, enz.). De hoofdstukken zijn opgebouwd volgens hetzelfde stramien: introductie van het thema en van de woordschat; luister- en leesteksten waarin de grammatica en de taalhandelingen worden gepresenteerd en uitgelegd; en oefeningen waarmee het geleerde kan worden toegepast. Verder bevat het boek vier herhalingshoofdstukken en een appendix met daarin onder meer een beknopte, handige en heldere grammatica en een alfabetische woordenlijst. Zowel de inhoud als de vormgeving van dit zelfstudiepakket is gevarieerd en overzichtelijk. Bij elkaar levert dat een aantrekkelijk zelfstudiepakket voor beginners op. Het eindniveau is A1/A2 van het Europees Referentiekader.

Specificaties

Nederlands | 9789462931886 | 304 pagina's

Titel Spaans voor mij
Secundaire auteur Margarita Görrissen ; Hanny Pel ; Emma van Kampen ; Anita van Schieveen
Type materiaal Boek
Editie 1e druk;
Uitgave [Almere] : intertaal, 2015
Overige gegevens 304 pagina's - illustraties - 23 cm - 4 audio-cd's
Annotatie Europees Refentiekader A1/A2. - Op omslag: Complete cursus - Licentie-uitgave van: Der komplette Sprachkurs- Spanisch für mich. - Stuttgart : PONS GmbH, 2013
ISBN 9789462931886
PPN 400364654
Rubriekscode Spaans 837.1
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Spaanse taal; Cursussen
PIM Rubriek Communicatie
PIM Trefwoord Spaanse taal