Moorddroom
Boek

Moorddroom (februari 2016)/ Carey Baldwin, vertaling [uit het Engels]: Tasio Ferrand

Als een patiënt aan zijn psychiater opbiecht dat hij de seriemoordenaar is die Sante Fe in zijn ban heeft, ziet zij zich genoodzaakt hem aan te geven ook al twijfelt ze aan zijn verhaal.

Recensie

Psychiater Faith Clancy heeft net haar praktijk opgezet in Santa Fe en pas één patiënt. Wanneer deze patiënt aan haar opbiecht dat hij de seriemoordenaar is die Sante Fe in zijn ban heeft, ziet zij zich genoodzaakt hem aan te geven ook al twijfelt ze aan zijn verhaal. Met zijn broer probeert Faith de echte moordenaar op te sporen en haar patiënt vrij te krijgen. De Santa Fe moordenaar blijkt echter dichterbij te zijn dan ze denkt en Faith weet ternauwernood aan zijn moordlust te ontsnappen. Tijd om van de schrik te bekomen heeft ze amper wanneer blijkt dat er nog een naar staartje aan deze nachtmerrie zit. 'Moorddroom' is een spannende en bloedstollende thriller die vol verrassingen zit. Helaas geeft de blurb op de achterzijde al veel van het verhaal weg. Carey Baldwin sleept haar lezers eenvoudig mee en hanteert een prettige, vlotte schrijfstijl. Het verhaal is geschreven in de derde persoon en bevat 32 hoofdstukken, en een proloog en epiloog, waarin gewisseld wordt tussen de verschillende hoofdpersonen. De plot is sterk met een goede plotwending op het eind. Een absolute aanrader voor liefhebbers van dit genre!

Specificaties

Nederlands | 9789034753618 | 318 pagina's

Titel Moorddroom
Auteur Carey Baldwin
Secundaire auteur Tasio Ferrand
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave Toronto : Harlequin®, februari 2016
Overige gegevens 318 pagina's - 21 cm
Annotatie Uitgave in samenwerking met Harlequin Books SA - Vertaling van: Confession. - New York, U.S.A. : HarperCollins Publishers LLC, (c)2014
ISBN 9789034753618
PPN 400469553
Genre thriller
Taal Nederlands

Relaties/Serie

IBS thriller
Boek

IBS thriller (2009-...)

vol. 113
Uitgeleend