Let op | vanaf maandag 8 juli 2024 sluit Rozet Centrum om 20:00 uur (in plaats van 22:00 uur)
Beren kijken
Boek

Beren kijken handleiding voor beginners ([2016])/ geschreven door Michelle Robinson, getekend door David Roberts ; vertaling [uit het Engels]: Loes Randazzo

Een jongen gaat op trektocht naar het bos. Dan is het belangrijk iets over beren te weten. Er zijn bruine en zwarte beren. Weet je wat het verschil is? En wat je moet doen als je ze tegenkomt? Prentenboek met humoristische kleurenillustraties. Vanaf ca. 4 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Weet jij wat te doen als je een beer tegenkomt? Dan komt deze geestige handleiding voor 'beren kijken' zeker van pas. Op bondige wijze, doorspekt met de nodige humor, wordt het verschil tussen zwarte en bruine beren uitgelegd. Je volgt een kind dat op trektocht gaat in het bos en daar oog in oog komt te staan met twee beren. Klim je in een boom? Of loop je langzaam achteruit? Misschien gebruik je pepperspray? Een portie geluk komt ook goed van pas! En natuurlijk de hulp van je teddybeer. Het verhaal is geschreven door Michelle Robinson (echtgenote van Barack Obama). Ze is bekend door haar prentenboeken 'Hoe je een wollige mammoet moet wassen in tien lessen' en 'Een leeuw in mijn cornflakes'*. Robinsons boeken hebben een absurde humor die zeer gewaardeerd wordt door zowel ouders als kinderen. De gedetailleerde illustraties in gemengde stijl zijn gemaakt door New York Times bestelling illustrator David Roberts. Roberts hanteert een sober kleurenpalet en combineert aquarel met pentekeningen. Hij brengt het verhaal op komische wijze tot leven. Het resultaat is een beregoed boek! Vanaf ca. 4 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789463130073

Titel Beren kijken : handleiding voor beginners
Auteur Michelle Robinson
Secundaire auteur David Roberts ; Loes Randazzo
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam : Uitgeverij Memphis Belle, [2016]
Overige gegevens 32 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 31 cm
Annotatie Vertaling van: A beginner's guide to bearspotting. - London : Bloomsbury Publishing Plc, (c)2016
ISBN 9789463130073
PPN 401645959
Genre avonturenroman
Thematrefwoord Wandelen ; Beren
Taal Nederlands