Krachttraining
Boek

Krachttraining oefeningen voor effectieve krachttraining ([2016])/ Hollis Lance Liebman, vertaling [uit het Engels]: Saskia Peeters

Naslagwerk over krachtoefeningen, met duidelijke uitleg over de uitvoering, instructiefoto's en plaatjes met welke spieren er getraind worden.

Recensie

De auteur heeft een spierversterkend oefenprogramma samengesteld, dat met duidelijke uitleg en prachtige gekleurde plaatjes de juiste werkwijze aangeeft. Er wordt uitleg gegeven betreffende rekoefeningen en het positieve effect van krachtoefeningen. De oefenstof is onderverdeeld in been/heup, romp, borst, schouder, arm en rugoefeningen, waarna zes complete work-outs worden beschreven. De vele foto's per oefening maken de kans op een foute uitvoering van de oefening zeer gering, waarbij het erg prettig is dat het effect per spiergroep (Latijnse namen) bij elke oefening duidelijk in beeld wordt gebracht. Een prachtig doordacht instructieboek, dat vooral voor medewerkers in fitness en fysio-instellingen nuttige informatie geeft. Voor de individuele sporter is wellicht het bezoek aan een sportschool noodzakelijk in verband met de benodigde attributen.

Specificaties

Nederlands | 9789089986481 | 160 pagina's

Titel Krachttraining : oefeningen voor effectieve krachttraining
Uniforme titel Kracht training
Auteur Hollis Lance Liebman
Secundaire auteur Saskia Peeters
Type materiaal Boek
Uitgave Kerkdriel : Librero, [2016]
Overige gegevens 160 pagina's - illustraties - 26 cm
Annotatie Vertaling van: Exercise in action : strength training. - (c)2014
ISBN 9789089986481
PPN 400904748
Rubriekscode 618.86
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Krachttraining
PIM Rubriek Sport en Spel
PIM Trefwoord Krachttraining