Frans voor mij
Boek

Frans voor mij (2015)/ met medewerking van Isabella Langenbach, Nederlandse bewerking: Hanny Pel ; Nederlandse redactie: Heleen Lindijer, Ann Casteleijn (redactie Intertaal) ; met medewerking van Anita van Schieveen (Intertaal)

Gevarieerde zelfstudiecursus Frans met als eindniveau A1/A2 van het Europees Referentiekader.

Aanwezigheid

Recensie

In deze lesmethode komen de nodige gebruikerssituaties aan bod, zoals: kennismaken, wonen, logeren, uit eten, werken, boodschappen doen, bezienswaardigheden bezichtigen, uitgaan en reizen. Elke les wordt geïntroduceerd met een, ook gesproken, woordenlijst. Door grammatica-uitleg en lees- en luisterteksten wordt het taalmateriaal inzichtelijk gemaakt, waarna het ingeoefend kan worden. Fotomateriaal is hierbij behulpzaam. De foto's zijn soms wat klein, het gevraagde is dan niet goed zichtbaar. Door het extra audiomateriaal voor in de auto zal er bij de zelfstudie toch het nodige kunnen blijven hangen. Een aardige methode met veel culturele informatie, die aansluit bij de oude talenpracticummethodes, maar niet uitputtend is. Door de herhalingen kan deze methode de in de Franse taal geïnteresseerde lezer echter wel op het goede spoor zetten. De oplossingen van de oefeningen en de uitgeschreven luisterteksten zullen hieraan kunnen bijdragen. Ook geschikt voor lezers die hun schoolfrans willen opfrissen. Eindniveau: A1/A2 van het Europees Referentiekader.

Specificaties

Nederlands | 9789462931893 | 288 pagina's

Titel Frans voor mij
Secundaire auteur Isabella Langenbach ; Hanny Pel ; Heleen Lindijer ; Anita van Schieveen
Type materiaal Boek
Editie 1e druk;
Uitgave [Almere] : intertaal, 2015
Overige gegevens 288 pagina's - illustraties - 23 cm - 4 audio-cd's
Annotatie Europees Refentiekader A1/A2. - Op omslag: Complete cursus - Licentie-uitgave van: Der komplette Sprachkurs- Französisch für mich. - Stuttgart : PONS GmbH, 2013
ISBN 9789462931893
PPN 400363879
Rubriekscode Frans 837.1
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Franse taal; Cursussen
PIM Rubriek Communicatie
PIM Trefwoord Franse taal