Zwemmen
DVD

Zwemmen Peppa Pig ([2016])

Tien avonturen van het lieve kleine biggetje Peppa, haar jongere broertje George en haar mama en papa. Vanaf ca. 3 jaar.

Recensie

Tien afleveringen (2006-2007) van de Britse animatieserie* gemaakt door Mark Baker en Neville Astley. Hoofdpersonen zijn het lieve kleine roze biggetje Peppa, haar jongere broertje George, mama Big en papa Big. Peppa houdt van spelletjes en zorgt graag voor haar jongere broertje. De hele familie eindigt geregeld vrolijk giechelend in een grote modderplas. De eenvoudige avonturen duren vijf minuten, zijn vriendelijk en vrolijk. Problemen worden door papa en mama opgelost. De animaties hebben zachte kleuren en de stemmen zijn prettig en inspirerend. In het titelverhaal van deze dvd gaat de hele familie naar het zwembad. Voor George is het de eerste keer, dus hij is nog een beetje bang. Als Kelly Konijn en haar broertje Karel ook in het water komen, hebben ze al snel het grootste plezier met elkaar. Joyce Slaton (commonsensemedia.org) geeft 5 sterren en noemt het een kwaliteitsserie met erg leuke animaties die precies aansluit bij de belevingswereld van jonge kinderen. Deze serie voor de voorschoolse periode is vaak bekroond, o.a. met een Bafta Children's award voor 'Best pre-school animation'. Naar de serie zijn ook prentenboeken en speelgoed verschenen. Uitgezonden op Nickelodeon. Vanaf ca. 3 jaar.

Specificaties

Nederlands

Titel Zwemmen : Peppa Pig
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Type materiaal DVD
Uitgave [Hilversum] : distributie: Entertainment One Benelux, [2016]
Overige gegevens 1 dvd-video (ongeveer 50 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Nederlands gesproken - Videoversie van de animatiefilms: Groot-Brittannië : Astley Baker Davies, Ltd. - Bevat onder meer: Een koude winterdag ; Kleine beestjes ; Bij pappa op kantoor ; Sportdag ; De oog test
PPN 400945355
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Peppa
Boek

Peppa (2013-...)

vol.
Uitgeleend