Hacks voor minecrafters
Boek

Hacks voor minecrafters command blocks ([2016])/ Megan Miller, vertaling [uit het Engels]: Ann Van Dyck

Uitleg en tips over de juiste inzet van commandoblokken bij het spelen van het computerspel Minecraft. Met tips om je eigen kaarten en minigames te maken. Bedoeld voor de pc-versie 1.8. Met kleurenillustraties uit het spel. Vanaf ca. 10 t/m 14 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Minecraft is een populair computerspel met een creatieve, architectonische bouwomgeving en een uitdagende bouwomgeving met vijanden. Dit handzame boek gaat vooral over command blocks (commandoblokken). Stenen met bepaalde krachten die je bijvoorbeeld kunt gebruiken om deuren te openen of zombies te maken. Wat is een command blok, hoe programmeer je ze en wat kun je er mee? Met veel instructieve screenshots en tips om minigames te maken. In 18 hoofdstukken wordt hierop ingegaan aan de hand van heldere tekst en illustraties. Als bijlagen zijn er overzichtelijke lijsten met blok id's (bouwblokken), statuseffecten, entiteit id's en handige commando's. De full colour opmaak is in de hoekige stijl van het spel. De tips zijn voor Minecraft op de pc, versie 1.8. Bij andere versies of spelcomputers kunnen de effecten iets afwijken. Meer informatie op www.minecraft.gamepedia.com en www.meganfmiller.com. In dezelfde opzet verschenen nog drie uitgaven, met als laatste 'Hacks voor minecrafters: combat edition'* (2015). Eerder verschenen bij dezelfde uitgeverij in deze serie de boeken Hacks, Masterbuilder en Combat. Voor de gevorderde Minecraftspeler vanaf ca. 10 t/m 14 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789002261312 | 128 pagina's

Titel Hacks voor minecrafters : command blocks
Auteur Megan Miller
Secundaire auteur Ann Van Dyck
Type materiaal Boek
Uitgave Antwerpen : Manteau, [2016]
Overige gegevens 128 pagina's - gekleurde illustraties - 23 cm
Annotatie Ondertitel op omslag: de niet-officiële gids met tips and tricks die je nergens anders vindt! - Vertaling van: Minecraft hacks command blocks. - Beverly, MA : Hollan Publishing Inc., (c)2015
ISBN 9789002261312
PPN 402269160
Rubriekscode 621.8
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Minecraft (computerprogramma)
PIM Rubriek Sport en Spel
PIM Trefwoord Simulatiespelen