Frozen fever
Boek

Frozen fever ([2016])/ verteller: Huub Dikstaal, vertaling [uit het Engels]: Laura Hak

Koningin Elsa wil haar zusje Anna verrassen met een perfect verjaardagsfeest. Het wordt een mooie dag, al loopt niet alles zo goed als Elsa het gepland had. Met cd waarop het verhaal wordt voorgelezen. Vanaf ca. 4 jaar.

Recensie

Koningin Elsa wil, ondanks haar verkoudheid, haar zusje Anna verrassen met een perfect verjaardagsfeest. Samen met Kristoff, Olaf en Sven maken ze er een mooie dag van, al loopt niet alles zo goed als Elsa het gepland had. Grappig verhaaltje naar de gelijknamige korte animatiefilm als vervolg op de populaire film 'Frozen'. Simpele, voorspelbare verhaallijn met een gezocht einde. Geschreven in de verleden tijd met afwisselend gebruik van spreek- en verteltaal. De tekst staat naast of in de grote gekleurde computeranimaties van de film. Op de cd wordt het verhaal voorgelezen door de Nederlandse stemmen uit de film en met de filmmuziek op de achtergrond. Er klinkt een geluidje wanneer je de pagina moet omslaan. Een zoetig boekje uit de Disney-stal. Om voor te lezen vanaf ca. 4 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789047621003

Titel Frozen fever
Uniforme titel Disney Frozen fever
Instelling /Walt Disney Records ; /Walt Disney Company
Secundaire auteur Huub Dikstaal ; Laura Hak
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam : Rubinstein, [2016] - [Verenigde Staten] : Walt Disney Records
Overige gegevens 32 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 21 cm - cd
Annotatie Disney staat boven Frozen fever. - Omslag vermeld tevens: lees & luisterboek en Walt Disney Records. - Colofon vermeldt: 2016 Walt Disney Records en (c)2016 Disney. - Cd met muziek en stemmen uit de film
ISBN 9789047621003
PPN 398475822
Genre sprookjes
Thematrefwoord Verjaardagen ; Sprookjesprinsessen
Taal Nederlands