Fashion chicks
DVD

Fashion chicks ([2016])/ een film van Jonathan Elbers

De verlegen Esmee wil modeontwerpster worden maar tijdens haar stage bij een groot modebedrijf wordt ze gedegradeerd tot magazijnmedewerkster. Ze krijgt een alter-ego 'Lizzy' en begint een mode-blog. Vanaf ca. 12 jaar.

Recensie

Chickflick-film in de traditie van Legally Blonde en Mean Girls met onder meer Liza Sips, Pip Pellens, de boyband B-Brave, Victoria Koblenko, Lone van Roosendaal en Jason de Ridder. Een echte meidenfilm waarin modegek Esmee (het buitenbeentje op school) met een zelfverzekerd en geheim alter ego via social media het maakt als modekoningin. Maar daarmee vervreemdt ze wel van de jongen die haar echt leuk vindt en wordt het steeds moeilijker om haar geheim te bewaren. Jacqueline Ancona (7Days 8-12-'15) geeft 2 sterren: 'In Fashion Chicks is de wereld lekker overzichtelijk ingedeeld. (...) van subtiliteit moet Fashion Chicks het ook niet hebben. (...) alles in Fashion Chicks is hysterisch over de top. Wat geweldig grappig kan zijn, maar dat is het vaak nét niet. (...)' Pascal van Moll (Movieaddicts.nl 2-12-'15): 'Fashion Chicks zal het waarschijnlijk goed doen bij de doelgroep (tieners) en dat is geen probleem, want er zit genoeg vermaak in deze film, maar niet genoeg voor buiten de doelgroep.' Er kwamen meer dan 100.000 bezoekers naar de bisocoop waarmee de film de gouden status behaalde. Vanaf ca. 12 jaar.

Specificaties

Nederlands | 8717344758673

Titel Fashion chicks
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Jonathan Elbers ; Liza Sips ; Victoria Koblenko
Type materiaal DVD
Uitgave [Hilversum] : Just Entertainment, [2016]
Overige gegevens 1 dvd-video (95 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder andere: Liza Sips, Victoria Koblenko, Pip Pellens, Robin Martens. - Nederlands gesproken - Videoversie van de film: Nederland, 2015
ISBN 8717344758673
PPN 401421848
Thematrefwoord Mode
Taal Nederlands