Hacks voor minecrafters
Boek

Hacks voor minecrafters combat edition ([2015])/ Megan Miller, vertaling [uit het Engels]: Ann Van Dyck

Duik dieper in de wereld van Minecraft. Met speciale aandacht voor het vechten tegen mobs. Bevat handige tips en trucs voor de pc-versie 1.8. Met kleurenillustraties uit het spel. Vanaf ca. 10 t/m 14 jaar.

Recensie

Minecraft is een populair computerspel. Er is een creatieve, architectonische bouwomgeving en een uitdagende bouwomgeving met vijanden (mobs) die de speler aanvallen. Dit boek gaat vooral over het vechten tegen mobs, zoals de grottenspin, creeper en zombievarkensman. Welke wapens of drankjes kun je gebruiken? Wat levert een overwinning op? In dertig hoofdstukken wordt hierop ingegaan aan de hand van heldere tekst en illustraties. Duidelijke grafieken geven aan hoeveel zwaardstoten je bijvoorbeeld nodig hebt om een bepaalde mob te vernietigen. De fullcolor opmaak is in de hoekige minecraftstijl. De tips zijn voor Minecraft op de pc, versie 1.8. Bij andere pc-versies kunnen de effecten iets afwijken. Meer informatie op de officiële Minecraft-wiki www.minecraft.gamepedia.com. Een vergelijkbaar boek is 'Minecraft combat handboek' (2015)*. Voor pc-spelers is dit een praktische en duidelijke manier om dieper in de verslavende wereld van Minecraft te raken. Vanaf ca. 10 t/m 14 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789002258411 | 128 pagina's

Titel Hacks voor minecrafters : combat edition
Auteur Megan Miller
Secundaire auteur Ann Van Dyck
Type materiaal Boek
Uitgave [Antwerpen] : Manteau, [2015]
Overige gegevens 128 pagina's - gekleurde illustraties - 23 cm
Annotatie Ondertitel op omslag: de niet-officiële gids met tips and tricks die je nergens anders vindt! - Vertaling van: Minecraft hacks combat edition. - Beverly, MA : Hollan Publishing Inc., (c)2014
ISBN 9789002258411
PPN 400201011
Rubriekscode 621.8
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Minecraft (computerprogramma)
PIM Rubriek Sport en Spel
PIM Trefwoord Simulatiespelen