Rivalen
Boek

Rivalen (mei 2016)/ Alyson Noël, vertaling [uit het Engels] Sandra C. Hessels

Layla, Tommy en Aster proberen ieder hun droom te realiseren: doorbreken als journalist, muzikant of filmster. Maar dat valt niet mee in Hollywood. Dan schrijft een bekende clubeigenaar een wedstrijd uit: wie is de beste clubpromotor? Vanaf ca. 15 jaar.

Recensie

Ira, eigenaar van Holywoodclubs, organiseert een wedstrijd waarmee veel geld te verdienen valt: een afvalrace voor beste clubpromotor. Onder de deelnemende jongeren zijn Ira's zoon Tommy (maar Ira weet niet dat hij een zoon heeft), Aster, die een beroemd actrice wil worden en Layla, die een blog schrijft met celebrityroddel en geld wil verdienen voor een opleiding tot journalist. Ze willen allemaal de steractrice Madison binnenhalen. Het lijkt net te gaan lukken als Madison verdwijnt. Vanuit steeds wisselend perspectief wordt dit verhaal vol roddel, lust en af en toe echte liefde verteld. In hun strijd om roem of geld vergeten de personages wie ze (willen) zijn. Noël schetst een rauwe wereld waarin bijvoorbeeld sexting voorkomt. De spanning wordt hoog opgevoerd en vastgehouden tot in een zeer open einde. Eerste deel in de serie 'Beautiful idols'. Noël schreef eerder de serie 'De onsterfelijken'. Vanaf ca. 15 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789402709704 | 350 pagina's

Titel Rivalen
Auteur Alyson Noël
Secundaire auteur Sandra Hessels
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave Amsterdam : HarperCollins Young Adult, mei 2016
Overige gegevens 350 pagina's - 22 cm
Annotatie Ondertitel op omslag: een Beautiful Idols-roman - Uitgave in samenwerking met HarperCollins Publishers LLC - Vertaling van: Unrivaled. - New York : HarperCollins Publishers LLC, (c)2016
ISBN 9789402709704
PPN 398124906
Genre romantische verhalen - humoristische roman
Thematrefwoord Wensdromen ; Roem ; Verdwijningen
Taal Nederlands