Schattenjagers in de problemen
Boek

Schattenjagers in de problemen ([2016])/ Winter Morgan, vertaling [uit het Engels]: Ann Van Dyck

Steve ontvangt een berichtje van zijn vrienden Max, Lucy en Henry om ze te komen redden uit een tempel waar ze een schat hebben gevonden. Samen met zijn buurmeisje Kyra gaat hij op pad. Vanaf ca. 9 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Steve ontvangt een berichtje van zijn vrienden Max, Lucy en Henry om ze te komen redden uit een tempel waar ze een schat hebben gevonden. Samen met zijn buurmeisje Kyra gaat hij op pad. Ze verzamelen grondstoffen en trekken tegen spinnen en greifers ten strijde. Vierde verhaal* dat gebaseerd is op de Minecraft-wereld en avonturen. Ze zijn fantasierijk en voor niet-spelers niet goed te volgen, onder andere door het gebruik van specifieke Minecraft-woorden en de onwaarschijnlijke gebeurtenissen uit de gamewereld. Het verhaal is in korte hoofdstukken verdeeld, in een zeer ruime bladspiegel gedrukt en bevat veel dialogen, die vooral op actie zijn gericht. Bevat veel ongebruikelijke woorden als voedselbalk, herspauwde, spinberijder en mobs. Het boek bevat geen illustraties. Op het omslag staat een afbeelding uit het spel, waarbij de digitale vormgeving in blokjes duidelijk zichtbaar is. Voor liefhebbers van de Minecraft-games een spannend verhaal met tips om het spel nog beter te gaan spelen. Vanaf ca. 9 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789002261329 | 110 pagina's

Titel Schattenjagers in de problemen
Auteur Winter Morgan
Secundaire auteur Ann Van Dyck
Type materiaal Boek
Uitgave Antwerpen : Manteau, [2016]
Overige gegevens 110 pagina's - 22 cm
Annotatie Ondertitel op omslag: een niet-officiële roman voor gamers - Vertaling van: Treasure hunters in trouble : an unofficial Minecrafter's novel : book four. - New York : Sky Pony Press, (c)2015
ISBN 9789002261329
PPN 403864658
Genre avonturenroman
Thematrefwoord Minecraft (computerprogramma)
Taal Nederlands