Internet of things
Boek

Internet of things (2016)/ Willem Vermeend, Jan Willem Timmer

Bespreking van de trend waarin door de komst van steeds meer slimme apparaten en het internet nieuwe vormen van communicatie tussen mens en techniek ontstaan.

Aanwezigheid

Recensie

Met de komst van steeds meer slimme apparaten en het internet ontstaan nieuwe vormen van communicatie tussen mens en techniek. Bedrijfsprocessen verbeteren en hebben een grote invloed op maatschappij en economie. Na een inleiding over de kenmerken van deze trend, gaat het over de praktijk: bouwstenen, explosieve groei, toegevoegde waarde, privacy en veiligheid, internationale standaarden en protocollen. De trend wordt geïllustreerd met voorbeelden van toepassingen binnen onder andere de woning, beveiliging, infrastructuur en gezondheidszorg. De auteurs bepleiten aandacht voor de rol van opkomende bedrijven en de eigen strategie om als bedrijf te overleven in deze nieuwe industriële revolutie. De voorbeelden ondersteunen de tekst en maken het leesbaar voor een brede groep potentiële gebruikers en hun adviseurs. Het is geschikt als introductie voor wie meer wil weten over het onderwerp en stimuleert om deze ontwikkeling deel te maken van het eigen beleid en strategie. Informatief voor zakelijke gebruikers die zich oriënteren op innovatiemogelijkheden in hun bedrijfsprocessen. De auteurs zijn erkende deskundigen op dit gebied die hun verhaal goed weten over te brengen. Duidelijke druk.

Specificaties

Nederlands | 9789082199345 | 81 pagina's

Titel Internet of things
Auteur Willem Vermeend
Secundaire auteur Jan Willem Timmer
Type materiaal Boek
Uitgave Den Haag : Einstein Books, 2016
Overige gegevens 81 pagina's - illustraties - 21 cm
Annotatie Ondertitel op omslag: technologie die de wereld volledig op zijn kop gaat zetten, met ontelbare kansen voor creatieve ondernemers - Met literatuuropgave
ISBN 9789082199345
PPN 399339434
Rubriekscode 528.59
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Internet of things; Economische aspecten
PIM Rubriek Computers
PIM Trefwoord Internet of Things