Heroes reborn
DVD

Heroes reborn ([2016])

Vele Evo's, mensen met bijzondere krachten, zijn gevlucht of ondergedoken omdat zij verantwoordelijk gesteld werden voor een aanslag. Desondanks zijn het de Evo's die de mensheid van de ondergang kunnen redden.

Recensie

Aanvankelijk gepromoot als miniserie maar na de zekerheid van voldoende succes gepromoveerd naar seizoen 1 (2015), met een tweede op komst. Heroes Reborn is een heruitgevonden Heroes: een serie uit de stal van Marvel over verschillende personen met buitengewone gaven als telepathie, teleportatie of het kunnen tijdreizen. Deze Evo's (Evolved humans) komen er achter dat ze een rol spelen in het voorkomen van een catastrofe voor de mensheid. Na het spectaculaire eerste seizoen werden de verhaallijnen steeds onsamenhangender en haakten zelfs de grootste fans af. Na vier seizoenen ging de stekker eruit. In Heroes reborn (van dezelfde producers) worden de Evo's opgejaagd door de mensen. Ze zijn gevangen of ondergedoken maar een ramp van aardmagnetische proporties dreigt. De serie is niet zo 'new and improved' geworden als werd gehoopt. De critici waren gematigd positief met uitschieters naar beneden. Te overdadige special effects en melodrama was het gemiddelde oordeel. Brian Lowry (Variety.com 21-1-'16): 'Heroes Reborn simply reinforced a sense that while the show had its moments (...) this was a concept that, unlike the cheerleader, just wasn't worth saving.' Hillary Busis (Mashable.com 24-9-'15) is positiever: 'The song remains the same, but it's a decent song'.

Specificaties

Engels | 5053083063726

Titel Heroes reborn
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Jack Coleman ; Zachary Levi
Type materiaal DVD
Uitgave [Amsterdam] : Universal, [2016]
Overige gegevens 4 dvd-video's (.. min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder andere: Jack Coleman, Zachary Levi, Robbie A. Key, Kiki Sukezane. - Engels gesproken, Nederlands ondertiteld - Videoversie van de miniserie: Verenigde Staten, 2015 - Vervolg op: Heroes
ISBN 5053083063726
PPN 401655199
Genre science-fiction
Taal Engels