Robocar Poli
DVD

Robocar Poli het reddingsteam van Bezemstad. [Deel 2] ([2015]), director JunYoung Eom

Zes avonturen van een groepje hulpvoertuigen die altijd klaar staan om buren en vrienden in Bezemstad te redden uit gevaarlijke situaties. Vanaf ca. 3 jaar.

Recensie

Zes animatiefilmpjes van 11 minuten met vier hoofdrol'spelers': politieauto Poli, ambulance Amber, brandweerwagen Roy en helikopter Heli. Deze en alle andere voertuigen hebben menselijke eigenschappen, kunnen praten en actie ondernemen. Het scenario staat elke keer qua hoofdlijnen vast, wat voor peuters en kleuters heel vertrouwd voelt. Na het beginliedje wordt er via de rode knop in de meldkamer een 'ramp' gemeld. Het reddingsteam spoedt zich naar de 'rampplek', verandert daar in een soort robots en lost het probleem op. Die verhalen worden op een positieve manier gebracht in kleurrijke, verzorgde animaties. De teksten worden in duidelijk Nederlands gesproken, alleen de samenspraak klinkt wat onnatuurlijk. Door de lengte van de afleveringen is er rekening gehouden met de korte spanningsboog van de doelgroep. Omdat er veel auto's in de serie voorkomen, zullen jongens hier van genieten, maar ook voor meisjes zijn het leuke afleveringen om te bekijken. Er is ook een speelgoedlijn van Robocar. Een vrolijke serie voor peuters en kleuters. Vanaf ca. 3 jaar.

Specificaties

Nederlands | 8717344759205

Titel Robocar Poli : het reddingsteam van Bezemstad. [Deel 2]
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur JunYoung Eom
Type materiaal DVD
Uitgave [Amsterdam] : Just4®Kids, [2015]
Overige gegevens 1 dvd-video (6 × 11 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Nederlands gesproken - Videoversie van de televisieserie: Zuid-Korea : Roi Visual, (c)2015 - Bevat: 1. Niet haasten! ; 2. Ik wil geprezen worden ; 3. Vertrouw je vrienden ; 4. Heli's verjaardag ; 5. Poetsie, waar ga je heen?! ; 6. Micky is boos
ISBN 8717344759205
PPN 402116682
Thematrefwoord Reddingsvoertuigen
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Robocar Poli
Boek

Robocar Poli het reddingsteam van Bezemstad (2015-...)

vol. Deel 2
Uitgeleend