Houd de dief
Boek

Houd de dief (2015)/ Tess Gerritsen, vertaling [uit het Engels]: Marjet Schumacher

Na een verblijf in de gevangenis lukt het een inbreekster niet om te stoppen met haar métier als ze getuige is van een bloedbad op zee.

Recensie

Clea Rice was vroeger, net als haar oom en neef, professioneel inbreekster. Om een omvangrijke kunstroof en moord aan het daglicht te brengen, besluit ze nog één keer haar inbrekers-outfit aan te trekken om bewijsmateriaal te verkrijgen. Maar deze inbraak mislukt, omdat ze tijdens haar insluippoging op een collegainbreker stuit, de aantrekkelijke Jordan Tavistock. Als Clea een huurmoordenaar achter zich aan krijgt, moet ze vluchten voor haar leven. Nergens lijkt ze veilig, zelfs niet de armen van Jordan. Ze besluit de criminele kunstroversbende alleen te lijf te gaan, om zo de dief van haar hart te beschermen. In het begin van haar schrijverscarrière schreef de Amerikaanse auteur (1953) acht vingeroefeningen, voordat zij beroemd en bekend werd met haar medische thrillers. Gebaseerd op de romantische Bouquetboekjes maakte zij romantische thrillers. Dit is er een van. Zal met plezier gelezen worden door haar fans en liefhebbers van romantische verhalen.

Specificaties

Nederlands | 9789402701906 | 286 pagina's

Titel Houd de dief
Auteur Tess Gerritsen
Secundaire auteur Marjet Schumacher
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave Amsterdam : HarperCollins, 2015
Overige gegevens 286 pagina's - 22 cm
Annotatie Deze uitgave is uitgegeven in samenwerking met Harlequin Books SA - Oorspronkelijke Nederlandse uitgave: [Amsterdam] : Harlequin Holland, 2011. - (Thriller) - Vertaling van: Thief of hearts. - Don Mills : Harlequin Enterprises, (c)1994
ISBN 9789402701906
PPN 392071916
Genre thriller - romantische verhalen
Taal Nederlands

Relaties/Serie

IBS thriller
Boek

IBS thriller (2009-...)

vol. 90
Uitgeleend