Lego DC Comics Super Heroes: Justice LeagueTM: Gotham City breakout
DVD

Lego DC Comics Super Heroes: Justice LeagueTM: Gotham City breakout ([2016])/ directed by Rick Morales

Terwijl Batgirl en Nightwing samen met Batman op vakantie zijn, moeten de andere leden van de Justice League in Gotham City de misdaad bestrijden. Vanaf ca. 7 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Animatiefilm uit 2016 (direct-naar-video) die gebaseerd is op de speelgoedlijn 'Lego super heroes', die op zijn beurt gebaseerd is op de stripverhalen van DC Comics over Superman, Superwoman, Batman enzovoort. De Justice League is een groep superhelden onder leiding van Batman die Metropolis beschermen tegen het gespuis. Batgirl en Nightwing nemen Batman mee op een welverdiende vakantie langs oude bekende plekken. De vakantie loopt anders dan gepland wanneer twee oude tegenstanders van Batman opduiken: Bane en Deathstroke. Intussen moeten de andere leden van de Justice League de misdaad in Gotham City bestrijden, waar ze hun handen vol aan hebben. Alle personages hebben het uiterlijk van Legopoppetjes. Vanaf ca. 7 jaar.

Specificaties

Meerdere talen | 5051888220832

Titel Lego DC Comics Super Heroes: Justice LeagueTM: Gotham City breakout
Uniforme titel Gotham City breakout Justice league: Gotham City breakout
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Rick Morales ; Troy Baker
Type materiaal DVD
Uitgave [Amsterdam] : Warner Bros. Home Entertainment Benelux, [2016]
Overige gegevens 1 dvd-video (69 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Stemacteurs onder andere: Troy Baker, Nolan North. - Engels gesproken, Frans nagesynchroniseerd, 10 talen ondertiteld waaronder Nederlands - Videoversie van de animatiefilm: Verenigde Staten : Warner Bros. Animation, 2016 - Bevat ook: The justice league: caught on camera
ISBN 5051888220832
PPN 402227913
Genre science-fiction
Thematrefwoord Stripfiguren
Taal Meerdere talen