Lego Scooby-Doo!: haunted Hollywood
DVD

Lego Scooby-Doo!: haunted Hollywood ([2016])/ directed by Rick Morales

Scooby-Doo en zijn vrienden bezoeken een ooit beroemde Hollywoodstudio. In de studio waart een kwade geest rond. De vrienden gaan op onderzoek uit. Vanaf ca. 9 jaar.

Recensie

Vanaf 2003 verschijnen er animatiefilms die gemaakt zijn met toestemming van speelgoedfabrikant Lego, vanaf 2009 is er een samenwerking tussen Lego en Warner Bros. Na onder meer Batman, Justice League en Star wars is nu Scooby-Doo aan de beurt om in Lego-uitvoering te verschijnen. In de langlopende animatieserie 'Scooby-Doo' vormen de vier vrienden Velma, Fred, Daphne en Shaggy en hun hond Scooby-Doo, de onhandige, bang aangelegde Deense Dog samen het detectivebureau Mystery Inc dat buitengewone mysteries oplost. Deze keer reizen de vrienden naar Hollywood waar ze de Brickton Studios bezoeken. Ze ontdekken dat deze eens beroemde studios in verval zijn geraakt en bijna failliet. Bovendien waart de geest van een ooit beroemde acteur in de studio rond en jaagt de filmploeg die met een nieuwe film de studios moet redden de stuipen op het lijf. Mystery Inc. besluit te hulp te schieten. Er is ook Lego-speelgoed van dit thema verkrijgbaar. Vanaf ca. 9 jaar.

Specificaties

Meerdere talen | 5051888220863

Titel Lego Scooby-Doo!: haunted Hollywood
Uniforme titel Haunted Hollywood
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Rick Morales ; Frank Welker
Type materiaal DVD
Uitgave [Amsterdam] : Warner Bros. Home Entertainment Benelux, [2016]
Overige gegevens 1 dvd-video (72 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Stemacteurs onder andere: Frank Welker. - Engels gesproken, Frans nagesynchroniseerd, 10 talen ondertiteld waaronder Nederlands - Videoversie van de animatiefilm: Verenigde Staten : Warner Bros. Animation, 2016
ISBN 5051888220863
PPN 402228073
Genre detectiveroman
Thematrefwoord Stripfiguren
Taal Meerdere talen