Mijn kind verveelt zich nooit!
Boek

Mijn kind verveelt zich nooit! 150 topideeën voor saaie momenten ([2016])/ Sarah Devos, met illustraties van Emma Thijssen ; fotografie: Stefanie Faveere

Tips voor eenvoudige spelletjes met en voor kinderen.Een coole dinogrot, stempelen met aardappels of een hogehakkenloop. 150 tips voor spelletjes en knutsels voor binnens- of buitenshuis. Met kleurentekeningen - en foto's. Voor opvoeders van kinderen van ca. 3 t/m 8 jaar.

Recensie

Speel minigolf in je eigen tuin, organiseer een hogehakkenloop of vouw vliegtuigjes van papier.Vrolijk vormgegeven boek met 150 tips voor spelletjes die kinderlijk eenvoudig en geweldig leuk zijn. Alle tips zijn geïllustreerd met eenvoudige tekeningen of foto's in kleur van kinderen die het spelletje aan het spelen zijn. Bij elke tip is aangegeven voor welke leeftijd het spelletje geschikt is, voor hoeveel kinderen, of er ouders bij in de buurt moeten zijn, of je het binnen of buiten kunt spelen en of je er veel voorbereidingstijd aan kwijt bent. Over dat laatste: verreweg de meeste spelletjes zijn ultra-eenvoudig en vragen weinig voorbereiding - noch in tijd, noch in geld. Daarnaast gaat het boek echt een stap verder dan de standaard-ideeën. Deze schrijfster weet werkelijk wat kinderen leuk vinden. Een handig en enthousiasmerend boek dus, zowel voor ouders als voor professionals in het onderwijs of de kinderopvang. Met inhoudsopgave. Voorin staat een (overbodig?) overzicht van de ontwikkeling van kinderen: wat zijn ze op een bepaalde leeftijd aan het ontdekken, hoe is hun motoriek en welke spelletjes vinden ze dan leuk? Tussendoor en achterin is ruimte gemaakt voor eigen aantekeningen en foto's. Voor opvoeders van kinderen van ca. 3 t/m 8 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789401432580 | 173 pagina's

Titel Mijn kind verveelt zich nooit! : 150 topideeën voor saaie momenten
Auteur Sarah Devos
Secundaire auteur Emma Thijssen ; Stefanie Faveere
Type materiaal Boek
Uitgave [Tielt] : Lannoo, [2016]
Overige gegevens 173 pagina's - illustraties - 21 cm
ISBN 9789401432580
PPN 401553515
Rubriekscode 622.1
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Spelletjes; Kinderen
PIM Rubriek Sport en Spel
PIM Trefwoord Spelletjes