Conni en de nieuwe baby
Boek

Conni en de nieuwe baby ([2016])/ Liane Schneider, met tekeningen van Eva Wenzel-Bürger ; Nederlandse vertaling [uit het Duits]: Evelyn Onink-Middelbeek

Mama vertelt Conni een geheimpje: er groeit een baby in haar buik! Conni helpt mama met alle voorbereidingen voor de komst van de nieuwe baby. Met kleurrijke illustraties. Vanaf ca. 4 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Mama wil Conni een geheimpje vertellen: 'Er groeit een baby in mijn buik...' Conni heeft direct veel vragen; hoe is de baby erin gekomen en hoe komt die eruit? Op die vragen komt geen antwoord in de rest van het verhaal. Wel komen de reguliere zaken aan bod, zoals: babykamer klaarmaken, mama's steeds dikkere buik, een ander bed voor Conni, babykleertjes, etc. De baby wordt geboren in het ziekenhuis en als Conni komt, lijkt mama een beetje moe. De baby is een broertje en erg lief. Thuis is er borstvoeding en gaat de baby in bad. Om peuters en kleuters voor te bereiden op de komst van een baby is dit een bruikbare, maar niet erg originele uitgave. Vierkant boekje met vrolijk gekleurde pentekeningen en uitgebreide tekst in ruime schreefloze letter. Deeltje uit de serie voorleesboekjes over Conni*. Verhaaltjes over Conni zijn ook te zien op o.a. Netflix. Vanaf ca. 4 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789044743739

Titel Conni en de nieuwe baby
Auteur Liane Schneider
Secundaire auteur Eva Wenzel-Bürger ; Evelyn Onink-Middelbeek
Type materiaal Boek
Uitgave [Aartselaar] : Deltas, [2016]
Overige gegevens 12 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 20 cm
Annotatie Vertaling van: Conni und das neue Baby. - Hamburg, Germany : CARLSEN Verlag GmbH, 1997
ISBN 9789044743739
PPN 402117573
Thematrefwoord Gezinsuitbreiding
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Conni's leuke voorleesverhalen
Boek

Conni's leuke voorleesverhalen (2016-...)

vol.
Uitgeleend
Liane Schneider