Happy relax kids
Boek

Happy relax kids knutsel, klets en knuffelboek voor kinderen en ouders ([2016])/ Marneta Viegas, illustraties van Nicola Wyldbore-Smith ; vertaling [uit het Engels]: Marijn van der Zwaard-Hoogendam ; fotografie: nvme.co.uk

Hoe blijf je positief, doe je iets aardigs voor een ander en hoe maak je een chillplekje? Ruim vijftig ideeen en activiteiten om te ontspannen en je lekker te voelen. Met o.a. kleurenfoto's. Met hulp vanaf ca. 6 jaar, zelfstandig vanaf ca. 8 t/m 12 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Hoe blijf je positief, hoe doe je iets aardigs voor een ander en hoe maak je een chillplekje? Dit handzame lees- en doeboek bevat 52 ideeën en activiteiten voor kinderen van 6-12 jaar om te ontspannen, lekker in hun vel te zitten en hun zorgen en emoties te verwerken. De ideeën concentreren zich rond negen thema's, waaronder: tijd met het gezin, humeur en mindfulness, school en je goed voelen. De auteur richtte Relax Kids op om kinderen te helpen ontspannen en heeft meerdere boeken geschreven die hoog gewaardeerd worden door ouders, kinderen, leerkrachten en andere professionals. Kleurrijke en eigentijdse vormgeving met veel kleurenillustraties, een combinatie van kleurenfoto's en stripachtige illustraties. De vormgeving zal kinderen zeker aanspreken. De ideeën, gepresenteerd door het meisje Rosie van 9 jaar, zijn nieuw, verfrissend en bovendien leuk om met het hele gezin te doen. Nog een greep uit de onderwerpen: 'Zo speel je voor geheime engel', 'Zo maak je zorgenpoppetjes', 'Zo maak je feeënstof' en 'Zo blijf je lachen'. Hier en daar staat de tekst op een onrustige achtergrond. Dit boek uit de reeks 'Relax kids' zal vele kinderen en hun ouders aanspreken. Bevat bijlage met informatie over Relax Kids. Met hulp vanaf ca. 6 jaar, (ook) zelfstandig vanaf ca. 8 t/m 12 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789020212563 | 111 pagina's

Titel Happy relax kids : knutsel, klets en knuffelboek voor kinderen en ouders
Auteur Marneta Viegas
Instelling /NVme.co.uk, Oxford
Secundaire auteur Nicola Wyldbore-Smith ; Marijn van der Zwaard-Hoogendam
Type materiaal Boek
Uitgave [Utrecht] : AnkhHermes, [2016]
Overige gegevens 111 pagina's - gekleurde illustraties - 22 cm
Annotatie Vertaling van: How to be happy. - New Alresford : Our Street Books, (c)2013
ISBN 9789020212563
PPN 398140561
Rubriekscode 172
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Levenskunst; Kinderen
PIM Rubriek Geestelijk leven
PIM Trefwoord Levenskunst

Relaties/Serie

Relax kids
Boek

Relax kids (2005-...)

vol.
Uitgeleend
Marneta Viegas