Frankie en de noottoestand
DVD

Frankie en de noottoestand ([2016])/ directed by Ross Venokur

In het bos van eekhoorn Frankie en zijn vrienden dreigt een hongersnood. Samen gaan ze op zoek naar de verdwenen eikels. Vanaf ca. 6 jaar.

Recensie

Vrolijke animatiefilm over de avonturen van eekhoorn Frankie en zijn vrienden. Frankie heeft een tijdje vastgezeten in een dierentuin. Bij terugkomst blijkt er een hoop veranderd te zijn: er dreigt hongersnood, want in het bos zijn geen eikels meer te vinden. Ze zijn door een instituut in beslag genomen om er olie van te maken. Met zijn vriend Cody stelt Frankie een team samen om de eikels terug te halen. Ondertussen probeert Frankie het goed te maken met zijn geliefde Lola. Zal het de dieren lukken de missie te volbrengen? Een spannend en komisch avontuur van de makers van Shrek. De animaties lijken ietwat gedateerd wanneer je de film vergelijkt met andere animatiefilms uit deze tijd. De film is geschikt voor jong en oud, vanaf 6 jaar.

Specificaties

Engels | 4013549073950

Titel Frankie en de noottoestand
Uniforme titel Get squirrely
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Ross Venokur ; Jason Jones ; Will Forte
Type materiaal DVD
Uitgave [Keulen] : Splendid Animation, [2016]
Overige gegevens 1 dvd-video (83 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Stemacteurs (Engels) o.a.: Jason Jones, Will Forte, John Leguizamo. - Engels gesproken, nagesynchroniseerd in het Duits of Nederlands , Duits of Nederlands ondertiteld - Videoversie van de film: Verenigde Staten : Vanguard Films, 2015 - Oorspronkelijke titel: Get squirrely
ISBN 4013549073950
PPN 40200633X
Taal Engels