De duisternis van hoop
Boek

De duisternis van hoop ([2016])/ Sean Fay Wolfe, vertaald uit het Engels door Annet Mons

President Stan en enkele leden van de raad zijn door de Noctem-alliantie gevangengenomen. Terwijl de overige raadsleden hen proberen te bevrijden, neemt Mecanicien de zorg over Element City op zich. Vanaf ca. 10 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Element City lijdt nog steeds onder de belegering van de Noctem-alliantie, onder leiding van lord Tenebris. President Stan en enkele leden van de raad zijn door de Noctem-alliantie gevangengenomen. Van de overgebleven vijf leden gaan er vier op pad om te proberen Stan en zijn medegevangenen te bevrijden, terwijl Mecanicien de zorg over Element City op zich neemt. Hun belevenissen staan centraal in dit verhaal dat niet los gelezen kan worden van de twee voorgaande delen uit de serie 'Strijd om Elementia'*. Zo komt af en toe de figuur Black Hood voor in het verhaal, maar wordt in dit deel niet duidelijk waar hij vandaan komt en welke rol deze figuur speelt. Het boek bestaat uit twee delen met in totaal zestien hoofdstukken. Opvallend is het grote aantal typefouten en foute zinsconstructies. Het eindigt met een enorme cliffhanger die nieuwsgierig maakt naar het vierde deel dat later dit jaar verschijnt. Geschikt voor Minecraft-liefhebbers vanaf ca. 10 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789000349982 | 300 pagina's

Titel De duisternis van hoop
Auteur Sean Fay Wolfe
Secundaire auteur Annet Mons
Type materiaal Boek
Uitgave Houten : Van Holkema & Warendorf, [2016]
Overige gegevens 300 pagina's - 22 cm
Annotatie Vertaling van: Quest for justice (parts I & II). - New York : HarperCollins Children's Books, 2016. - (The Elementia chronicles ; book 3)
ISBN 9789000349982
PPN 397117353
Genre avonturenroman
Thematrefwoord Minecraft (computerprogramma)
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Strijd om Elementia
Boek

Strijd om Elementia een Minecraft-avontuur (2015-...)

vol. 3
Uitgeleend
Sean Fay Wolfe