Tennis
Boek

Tennis ([2016])/ Aaron Carr, vertaling [uit het Engels]: Jannie van der Leer ; eindredactie en bewerking: Anneriek van Heugten

Wat leer je als je gaat tennissen? Informatie over deze sport, met veel kleurenfoto's en een website met o.a. filmpjes en luistertekst. Om samen te lezen en de woordenschat te vergroten. Voorlezen vanaf ca. 5 jaar, zelf lezen vanaf ca. 7 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

In deze uitgave uit de subserie 'Mijn sport'* van de reeks 'AV+' wordt ingezoomd op tennis. Heb jij interesse in deze sport? Dan is dit boek erg geschikt voor jou. Het leert ons meer over het spel, over de geschiedenis, de regels en specifieke tennistermen. De pagina's in het boek zijn veelal op dezelfde manier vormgegeven: iedere dubbele pagina bevat twee mooie grote kleurenfoto's en een tekstblok. Bovendien staat op elke bladzijde een tekst van een of twee losse zinnen in een hele grote witte letter op een turquoise achtergrond. De teksten zijn te beluisteren via de website www.avplus.nu; de inlogcode hiervoor staat voor in het boek. Op de site zijn tevens bijpassende filmpjes en oefeningen (waaronder bijvoorbeeld woordzoekers) te vinden, waarmee kinderen zelf aan de slag kunnen gaan. Het doel is om de woordenschat te vergroten van kinderen van 5 t/m 7 jaar; mede door de combinatie lezen, luisteren, kijken én doen, wordt hier prima aan tegemoetgekomen. Mooi verzorgde uitgave van deze tijd die zeer geschikt is voor bv. op school of op de opvang. Voorlezen vanaf ca. 5 jaar, zelf lezen vanaf ca. 7 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789461753458 | 24 pagina's

Titel Tennis
Auteur Aaron Carr
Secundaire auteur Jannie van der Leer ; Anneriek van Heugten
Type materiaal Boek
Uitgave Etten-Leur : Corona, Ars Scribendi Uitgeverij, [2016]
Overige gegevens 24 pagina's - gekleurde illustraties - 23 × 25 cm
Annotatie Vertaling van: Tennis. - Weigl Publishers Inc., (c)2012. - (Let's play)
ISBN 9789461753458
PPN 392821346
Rubriekscode 619.61
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Tennis
PIM Rubriek Sport en Spel
PIM Trefwoord Tennis

Relaties/Serie

Corona AV+
Boek

Corona AV+ (2014-...)

vol.
Uitgeleend
Mijn sport
Boek

Mijn sport (2014-...)

vol.
Uitgeleend