LEGO® nexo knights
Boek

LEGO® nexo knights het boek der monsters ([2016])/ geschreven door: John Derevlany, Mark Hoffmeier, vertalers [uit het Engels]: Simone Arts en Tialda Hoogeveen

Kennismaking met het Boek der Monsters en de figuren uit de Legolijn Nexo knights. Met veel getekende, ook paginagrote, kleurenillustraties. Vanaf ca. 7 t/m 11 jaar.

Recensie

Op een dag ving tovenaar Merlok al het kwaad in een bundel magische boeken, zodat een slechte tovenaar het koninkrijk niet over kon nemen. Maar de boeken wisten te ontsnappen met hulp van Jestro en werden verspreid over het hele rijk. Het Boek der Monsters is daarbij in het voordeel, omdat hij de magische boeken kan ruiken. Wie de boeken vindt, heeft de macht. In dit boek worden het Boek der Monsters en alle andere figuren geïntroduceerd. Met elkaar vormen zij de figuren van de nieuwe Lego serie 'Nexo knights' en spelen zij niet enkel als speelgoed hun populaire rol, ook in de bijbehorende, onder de doelgroep razend populaire tekenfilms op televisie. Dit keer geen foto's van de figuren, maar gekleurde, schetsachtige tekeningen. De vormgeving van de teksten, gedrukt in verschillende lettertypes, is zeer speels. Soms rechttoe rechtaan, dan als memo (met plakband) maar ook bv. als schetsen. De teksten die een interessante fantasiewereld schetsen, zijn pittig en gericht op het oudere kind. Een fraaie handzame uitgave voor kinderen van ca. 7 t/m 11 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789030501329 | 96 pagina's

Titel LEGO® nexo knights : het boek der monsters
Uniforme titel Het boek der monsters
Auteur John Derevlany
Secundaire auteur Mark Hoffmeier ; Simone Arts
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam : Meis & Maas, [2016]
Overige gegevens 96 pagina's - gekleurde illustraties, kaart - 24 cm
Annotatie Stofomslagtitel
ISBN 9789030501329
PPN 400849720
Rubriekscode 624.19
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Lego Nexo Knights
PIM Rubriek Sport en Spel
PIM Trefwoord Speelgoed