Missie Mars
Boek

Missie Mars ([2016])/ Boris Pfeiffer, illustraties van Kim Schmidt ; verteld [uit het Duits] door Henk Hokke ; redactie: Dorette Zwaans ; kaartjes Californië en Amerika: Marlon Kromodikoro

In het stadje Rockey Beach in Californië komt een raketbasis. Er wordt de bewoners een veilige en gezonde wereld op Mars beloofd. Justus, Bob en Peter vertrouwen het zaakje niet en gaan op onderzoek uit. Vanaf ca. 8 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

In het stadje Rockey Beach in Californië komt een raketbasis. Er wordt de bewoners van het plaatsje een veilige en gezonde wereld op Mars beloofd. De drie vrienden Justus, Bob en Peter (samen De Drie ???) vertrouwen het zaakje niet en gaan op onderzoek. Ze besluiten stiekem een kijkje te gaan nemen op de raketbasis. Het blijkt dat de boeven met een nepfilm veel geld willen verdienen. De drie ??? besluiten dat ze de boeven live op televisie gaan ontmaskeren. Nieuwe serie leesboeken* (populaire serie in Duitsland) voor jongens en meisjes die van speuren houden. Het verhaal bestaat uit achttien hoofdstukken en heeft een prettige, ruime bladspiegel. De tekst is gedrukt in een groot en duidelijk lettertype. Een paar grote en kleine zwart-witillustraties visualiseren een aantal scènes. Deze serie is mede bedoeld om kinderen vanaf groep 5 tijdens de vakantie aan het lezen te houden. Op de website www.drievraagtekens.nl staat informatie over de boeken. Vanaf ca. 8 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789461755025 | 119 pagina's

Titel Missie Mars
Auteur Boris Pfeiffer
Secundaire auteur Kim Schmidt ; Henk Hokke ; Dorette Zwaans ; Marlon Kromodikoro
Type materiaal Boek
Uitgave [Assen] : Maretak, [2016]
Overige gegevens 119 pagina's - zwart-wit illustraties, kaarten - 19 cm
Annotatie Vertaling van: Kids Mission Mars. - Stuttgart, Duitsland : Franckh-Kosmos Verlags-GmbH & Co. KG, (c)2008-2009. - (Die drei ???)
ISBN 9789461755025
PPN 401560260
Genre detectiveroman
Thematrefwoord Ruimtevaart
Taal Nederlands

Relaties/Serie

De drie ???®
Boek

De drie ???® (2016-...)

vol.
Uitgeleend