Paardenpraat
Boek

Paardenpraat hét boek voor paardenliefhebbers die alles willen weten over paarden ([2016])/ Esra de Ruiter & Britt Dekker, tekst & eindredactie: Joke Reijnders

Britt en Esra van het YouTube-kanaal PaardenpraatTV geven allerlei informatie en tips over de aanschaf en verzorging van een rijpaard en het rijden van wedstrijden. Met veel kleurenfoto's. Vanaf ca. 11 t/m 16 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Allerlei items met betrekking tot paarden komen aan de orde in deze informatieve uitgave. De nadruk ligt hierbij op het aanschaffen en verzorgen van het rijpaard en op het rijden van wedstrijden. In negen hoofdstukken wordt ingegaan op o.a. verzorging, gedrag, aanschaf en de verschillende soorten wedstrijden met puntentelling. Alle informatie is beknopt, ter zake en heel toegankelijk geschreven, in een populaire maar niet kinderachtige stijl. De auteurs Esra en Britt (bekend van televisie) staan telkens op de kleurenfoto's en geven adviezen en commentaar, dat op elke bladzijde in een gekleurd kader staat. De lay-out is aantrekkelijk met veel ruimte tussen de teksten, pagina's in pasteltinten en mooie foto's. Het boek heeft een handzaam formaat en een uitgebreid register. De auteurs zijn de initiatiefnemers van het YouTube-kanaal PaardenpraatTV, waarnaar zo nu en dan verwezen wordt. Als aanvulling op alle reeds bestaande uitgaven over paarden is deze verzorgde uitgave goed bruikbaar voor liefhebbers vanaf ca. 11 t/m 16 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789045208688 | 127 pagina's

Titel Paardenpraat : hét boek voor paardenliefhebbers die alles willen weten over paarden
Auteur Esra de Ruiter
Secundaire auteur Britt Dekker ; Joke Reijnders
Type materiaal Boek
Uitgave Uithoorn : Karakter Uitgevers B.V., [2016]
Overige gegevens 127 pagina's - gekleurde illustraties - 24 cm
Annotatie Met register
ISBN 9789045208688
PPN 401236617
Rubriekscode 618.45
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Paarden; Verzorging
PIM Rubriek Dieren
PIM Trefwoord Paarden