Let op | de inlogprocedure van je account is gewijzigd
Meer informatie
Sterrennachten
Boek

Sterrennachten (april 2016)/ Sylvia Van Driessche, eindredactie: Katarina D'hooge ; coördinatie: Cleo Vandenbosch, Joni Verhulst & Anne-Sophie Moerman

Stella (16, ik-figuur) mag als make-upartieste met de boyband UP! mee naar Amerika. Maar haar vriendje Alexander heeft inmiddels iemand anders en zij gaat ook mee. Vanaf ca. 13 jaar.

Recensie

Met recht een 'wegdroomverhaal' genoemd, is dit een volstrekt onrealistisch verhaal over het 16-jarige Vlaamse meisje Stella, dat als 'make-upartieste' met de (Belgische) boyband UP! meereist naar Amerika, en haar liefdesverdriet over de verbroken relatie met haar boybander Alexander verwerkt. Tot overmaat van ramp reist ook het nieuwe lief van Alex mee, een onuitstaanbaar zangeresje, dat iedereen irriteert. Het reizen in een 'vliegende tourbus', compleet met badkamer, het verblijf in de duurste hotels, de modeontwerper die in zijn studio de duurste bruidskleding tevoorschijn tovert voor vriendin Tyra, het voortdurend live-chatten met BFF Charlie, die ook een relatie met een bandlid heeft, het zou allemaal ontsproten kunnen zijn aan het hoofd van gillende fans. In dit vierde deel* van de serie over Stella wordt duidelijk dat de jongelui elkaar kennen van de Beautyschool in Londen, waar ze een eigen make-uplijn ontwikkelen, en in contact komen met beroemdheden. De ontknoping van het vrijgezellenfeest op een geheim eiland is nog open, zodat een vijfde deel te voorspellen is. Vanaf ca. 13 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789089315786 | 201 pagina's

Titel Sterrennachten
Auteur Sylvia Van Driessche
Secundaire auteur Katarina D'hooge
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave Gent : Borgerhoff & Lamberigts, april 2016
Overige gegevens 201 pagina's - 20 cm
Annotatie Vervolg op: Sterrenbeeld
ISBN 9789089315786
PPN 402267699
Genre romantische verhalen - humoristische roman
Thematrefwoord Verliefdheid ; Boybands
Taal Nederlands