De nieuwe avonturen van Peter Pan. 4, Schatzoeken
DVD

De nieuwe avonturen van Peter Pan. 4, Schatzoeken ([2016]), regie Augusto Zanovello ; Nederlandse versie Wim Pel Productions b.v.

Wendy en haar broertjes beleven samen met Peter Pan en Tinkerbell drie avonturen in Fantasieland. Vanaf ca. 7 jaar.

Recensie

Drie afleveringen van een Frans-Indiaas-Duitse animatieserie, gebaseerd op de beroemde verhalen over Peter Pan van J.M. Barrie. Na het introductielied 'Vlieg maar mee' beleven Wendy en haar broertjes Michael en John elke avond avonturen, als ze met Peter Pan meevliegen naar Fantasieland (Neverland). Daar zijn ook het elfje Tinkerbell, de Verloren jongens en de grote vijand Kapitein Haak en zijn dikke knecht Vetje. In het titelverhaal van de vierde dvd* organiseert Peter voor iedereen een zoektocht naar de schat. John ontdekt de schat - een kist vol chocolademunten - maar verstopt hem, omdat hij niet wil delen. Piraat Asbjorn vindt de kist en neemt hem mee naar kapitein Haak. Deze (Nederlands gesproken) versie is luidruchtig en soms griezelig voor jonge kinderen en mist de oorspronkelijke sfeer van verborgen diepzinnigheid en speciale spreektaal. Uitgezonden op Zappelin. Vanaf ca. 7 jaar.

Specificaties

Nederlands | 8717344759199

Titel De nieuwe avonturen van Peter Pan. 4, Schatzoeken
Uniforme titel Les nouvelles aventures de Peter Pan De avonturen van Peter Pan : de tv-serie Peter Pan
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Instelling /Wim Pel Productions
Secundaire auteur Augusto Zanovello ; J.M. Barrie
Type materiaal DVD
Uitgave [Amsterdam] : Just4Kids, [2016]
Overige gegevens 1 dvd-video (3 × 22 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Nederlands gesproken. - Gebaseerd op de verhalen van J.M. Barrie. - Omslagtitel: De avonturen van Peter Pan : de tv-serie - Videoversie van het televisieprogramma: India : DQ Entertainment - Oorspronkelijke titel: Les nouvelles aventures de Peter Pan - Bevat: De geheime tuin ; Schatzoeken ; Manipulaties
ISBN 8717344759199
PPN 402489896
Genre sprookjes
Thematrefwoord sprookjesfiguren
Taal Nederlands