De oorsprong
Boek

De oorsprong ([2016])/ A.G. Riddle, vertaling [uit het Engels]: Martin Jansen in de Wal

Dr. Kate Warner en antiterreur specialist David Vale gaan de strijd aan met de duistere organisatie de Immari die beweert dat de mensheid toe is aan een volgende stap in de evolutie.

Aanwezigheid

Recensie

Eerste deel van 'De Atlantis trilogie' die de lezer meeneemt in het mysterie achter de verdwenen stad Atlantis, de evolutie van de mens en de subspecies die duizenden jaren geleden naast elkaar hebben geleefd. Kate Warner doet onderzoek naar een middel om autisme te genezen. Wanneer er twee kinderen op brute wijze uit het onderzoekscentrum ontvoerd worden, bevindt zij zich midden in een ingewikkeld avontuur dat haar persoonlijk meer betreft dan ze ooit van tevoren had kunnen denken. Niemand is zijn leven zeker. Het verhaal smaakt naar meer, is spannend, intrigerend en steekt bijzonder goed in elkaar. De lezer dient zijn aandacht er goed bij te houden aangezien er veel verschillende verhaallijnen door elkaar lopen die gaandeweg het boek op meesterlijke wijze samengebracht worden. De nieuwsgierigheid van de lezer wordt uiteindelijk bevredigd en er worden veel mysteries onthuld. Er blijft echter een goede cliffhanger over waardoor men uitkijkt naar het volgende deel. Goed vertaald.

Specificaties

Nederlands | 9789022572603 | 399 pagina's

Titel De oorsprong
Auteur A.G. Riddle
Secundaire auteur Martin Jansen in de Wal
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam : Boekerij, [2016]
Overige gegevens 399 pagina's - 24 cm
Annotatie Oorspronkelijke uitgave: US : Modern Mythology, 2013. - (The Origin Mystery) - Vertaling van: The Atlantis Gene. - (c)2013
ISBN 9789022572603
PPN 401610705
Genre science-fiction
Taal Nederlands

Relaties/Serie

De Atlantis trilogie
Boek

De Atlantis trilogie (2016-...)

vol. dl. 1
Uitgeleend
A.G. Riddle