Terug naar Dwaaleiland
Boek

Terug naar Dwaaleiland ([2016])/ Melissa de la Cruz, uit het Engels vertaald door Sandra C. Hessels

Als Mal, Evie, Jay en Carlos een dringende boodschap ontvangen om weer naar Dwaaleiland te komen, gaan ze achterdochtig in op de uitnodgiging. Vanaf ca. 12 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Het leven in Auradon bevalt Mal, Evie, Jay en Carlos wel. Malafide - veranderd in een onschuldige hagedis - wordt goed bewaakt en vormt geen bedreiging meer. Of toch? Camelot wordt geteisterd door vernielingen en branden. Later blijkt dat een enorme paarse draak daarvoor verantwoordelijk is en dat kan alleen Malafide zijn. Ondertussen ontvangen de vier vrienden een geheimzinnige, nogal dreigende uitnodiging om terug te keren naar Dwaaleiland en Mals briefje is ondertekend met een M. Wat is hier aan de hand? Tweede deel van de serie 'Dwaaleiland'* over een strijd tussen goed en kwaad in de sprookjeswereld. Opnieuw een levendig beschreven avontuur met spannende, mysterieuze en verrassende momenten. De jonge en sympathieke koning Ben onderzoekt met Merlijn de ongeregeldheden in Camelot, terwijl Mal, Evie, Jay en Carlos vastbesloten en op hun hoede naar het eiland reizen, waar ze met gemengde gevoelens worden ontvangen. Daar wacht hen een opdracht die alleen volbracht kan worden als hun vriendschapsband onderling sterk genoeg is. Voor liefhebbers van Disney-sprookjes vanaf ca. 12 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789000350612 | 251 pagina's

Titel Terug naar Dwaaleiland
Auteur Melissa De la Cruz
Secundaire auteur Sandra Hessels
Type materiaal Boek
Uitgave [Houten] : Van Goor, [2016]
Overige gegevens 251 pagina's - 23 cm
Annotatie Ondertitel op titelpagina en omslag: Het boek bij de Disney-film Descendants - Op titelpagina: Best of YA - Vertaling van: The isle of the lost. - Disney Hyperion, (c)2015 - Vervolg op: Dwaaleiland
ISBN 9789000350612
PPN 401626911
Genre sprookjes
Thematrefwoord sprookjesfiguren ; Magie
Taal Nederlands