Let op | vanaf maandag 8 juli 2024 sluit Rozet Centrum om 20:00 uur (in plaats van 22:00 uur)
Mijn eerste Engelse woordjes
Boek

Mijn eerste Engelse woordjes (2016)/ Guusje Nederhorst

Woezel en Pip lopen door het bos, spelen op het strand, maken mooie tekeningen en krijgen les van Wijze Varen. Weet jij de Engelse namen van de voorwerpen die ze tegenkomen en gebruiken? Vierkant Engelstalig beeldwoordenboek met kleurrijke illustraties. Vanaf ca. 4 t/m 6 jaar.

Recensie

Engels beeldwoordenboekje voor peuters en kleuters. Samen met de bekende figuren Woezel en Pip leren de 'lezers' Engelse woordjes. Bij elke afbeelding staat het Engelse woord, zonder lidwoord. Elk onderwerp beslaat een dubbele pagina. Naast bekende onderwerpen zoals kleuren, feest en school komen ook minder voor de hand liggende thema's aan bod, bv. piraten, ruimtevaart, draken en ridders. Vrolijk gekleurde en gedetailleerde illustraties in de bekende stijl van Woezel en Pip. De Engelse woorden staan duidelijk zwart gedrukt bij het betreffende voorwerp in de tekening. Het zijn niet alleen de eenvoudigste eerste woordjes die aan de orde komen maar dat maakt het juist leuk, omdat de onderwerpen kinderen aanspreken. Titelpagina en achterflap zijn in het Nederlands, dus de hondjes heten gewoon Woezel en Pip. Leuk prentenboekje, ook goed op scholen te gebruiken bij lessen Engels. Vanaf ca. 4 t/m 6 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789025870591

Titel Mijn eerste Engelse woordjes
Auteur Guusje Nederhorst
Instelling The Dreamchaser Studios, Amsterdam
Secundaire auteur Guusje Nederhorst
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave Amsterdam : Leopold, 2016
Overige gegevens 26 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 22 cm
Annotatie Colofon vermeldt: Naar de oorspronkelijke verhalen van Guusje Nederhorst - Tekst, illustraties, omslag en vormgeving door The Dreamchaser Studios BV
ISBN 9789025870591
PPN 401632113
Rubriekscode Engels 831
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Engelse taal; Woordenboeken
PIM Rubriek Communicatie
PIM Trefwoord Engelse taal

Relaties/Serie

Woezel en Pip
Boek

Woezel en Pip (2005-...)

vol.
Uitgeleend
Guusje Nederhorst