Ballroom
Boek

Ballroom ([2016])/ Angela Royston, vertaling [uit het Engels]: Vrouwke Klapwijk ; bewerking en eindredactie: Monica Terpstra

Ballroomdansen bestaat uit een heleboel verschillende dansen. Lees van alles over het ontstaan, de wedstrijden en de kleding. Met veel kleurenfoto's. Vanaf ca. 9 t/m 12 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Deel uit de sub serie 'Dol op dansen'* van Mijn eerste docu-boek. Informatief boek voor jonge kinderen over ballroomdansen. Er wordt informatie gegeven over de geschiedenis van het ballroomdansen, de verschillende dansen die hieronder vallen zoals de Wals, de Quickstep, de Tango en de Jive, de kleding die je nodig hebt, maar ook over hoe het gaat bij wedstrijden. De informatie is kort; moeilijke woorden staan dikgedrukt en worden uitgelegd in de woordenlijst achter in het boek. De zinnen zijn soms lang en de woorden lastig, waardoor de serie niet geschikt is voor moeilijke lezers. De informatie wordt verlevendigd met veel kleurenfoto's. Overzichtelijke lay-out, waarin op elke dubbele pagina een ander aspect van het ballroomdansen centraal staat. Goed verzorgde uitgave. Met inhoudsopgave, register en verwijzingen naar andere boeken en websites. Vanaf ca. 9 t/m 12 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789461754813 | 32 pagina's

Titel Ballroom
Auteur Angela Royston
Secundaire auteur Vrouwke Klapwijk ; Monica Terpstra ; Cynthia Della-Rovere
Type materiaal Boek
Uitgave Etten Leur : Corona, Ars Scribendi Uitgeverij, [2016]
Overige gegevens 32 pagina's - gekleurde illustraties - 23 cm
Annotatie Colofon vermeldt: ontwerp en illustraties: Cynthia Della-Rovere - Met literatuuropgave, register - Vertaling van: Ballroom. - Capstone Global Library Ltd., (c)2013 - (Love to dance)
ISBN 9789461754813
PPN 399313117
Rubriekscode 791.7
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Stijldansen
PIM Rubriek Sport en Spel
PIM Trefwoord Dansen

Relaties/Serie

Mijn eerste docu-boek. Dol op dansen
Boek

Mijn eerste docu-boek. Dol op dansen (2016-...)

vol.
Uitgeleend