Het grote boek der wonderen
Boek

Het grote boek der wonderen (2016)/ Martin Handford, vertaling [uit het Engels] en bewerking: G.M. Valster

Wally reist door wonderlijke werelden. Prentenboek met gekleurde platen, waarop een goede speurder veel kan ontdekken. Vanaf ca. 5 jaar.

Recensie

Wally beleeft allerlei avonturen in Clownsterdam, in het land van Woefs, in het Yllaw moeras enz. Groot formaat zoekboek in gebonden uitvoering. Het omslag is uitgevoerd in rood/gele strepen met daarop een boek waarop de (sub-)titel en auteur vermeld staan. Uit dat boek ontsnappen aan alle kanten kleurrijke figuurtjes en poppetjes. De illustraties zijn stripachtig en uitgevoerd in felle kleuren. Per dubbele pagina is geen stukje leeg gelaten: er is waanzinnig veel te zien op de humoristische illustraties die telkens over een bepaald thema gaan. In de hoek is een opengeslagen boek afgebeeld waar grappige teksten en zoekopdrachten vermeld staan, naast de vijf figuren (Wally, Woef, Wenda, Yllaw en Tovenaar Wittebaard) die in iedere illustratie te vinden zijn. Op de laatste pagina staan lijstjes met aanvullende zoekopdrachten per illustratie en nog meer niet ontdekte grapjes en opdrachtjes waardoor je steeds weer gaat zoeken en bladeren. Deel uit de uitgebreide, beroemde serie Wallyboeken, ook te vinden op internet. Vanaf ca. 5 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789002261794

Titel Het grote boek der wonderen
Auteur Martin Handford
Secundaire auteur G.M. Valster
Type materiaal Boek
Editie Zevende druk;
Uitgave Antwerpen : Manteau, 2016
Overige gegevens 28 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 32 cm
Annotatie 1e druk Nederlandse uitgave: Houten : Van Reemst ; Antwerpen : Standaard, (c)1997 - Vertaling van: Where's Wally : the wonderbook. - London : Walker Books, (c)1997
ISBN 9789002261794
PPN 40400220X
Thematrefwoord Zoekboeken
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Waar is Wally?
Boek

Waar is Wally? (2004-...)

vol.
Uitgeleend
Martin Handford