Let op | vanaf maandag 8 juli 2024 sluit Rozet Centrum om 20:00 uur (in plaats van 22:00 uur)
Ik zorg voor mijn ... hond
Boek

Ik zorg voor mijn ... hond ([2016])/ Aaron Carr, vertaling [uit het Engels] en bewerking: Jannie van der Leer ; eindredactie: Anneriek van Heugten

Hoe heet een jonge hond en is een bot goed voor hem? Lees van alles over honden, ook hoe je ze verzorgt. Met grote kleurenfoto's en een interactieve website. Bedoeld om de woordenschat te vergroten. Voorlezen vanaf ca. 4 jaar, zelf lezen vanaf ca. 7 jaar.

Recensie

Bijna vierkant deel uit de overkoepelende reeks 'Corona AV+'. De reeks richt zich op kinderen van 4 t/m 6 jaar, die het leesproces nog niet (helemaal) machtig zijn. Dit deel uit de subserie 'Ik zorg voor mijn...'* gaat over de verzorging van en de eigenschappen van een hond. In korte hoofstukjes van een dubbele bladzijde wordt ingegaan op o.a. zijn goede gehoor, het lange slapen en het kauwen op een bot. Mooie kleurenfoto's, die anderhalve bladzijde beslaan, gaan vergezeld van één zin (in de ik-vorm vanuit de hondenbezitter) in een heel grote, vetgedrukte schreefloze letter voor beginnende lezers en een tekst van zo'n vier zinnen om zelf te lezen of voor te lezen. De uitgave wordt aangevuld en ondersteund via de website www.avplus.nu. Via een speciale code uit het boek kun je inloggen en filmpjes over het onderwerp bekijken en gebruikmaken van de luisterversie. Het doel is om de woordenschat van jonge kinderen te vergroten. Achterin staat per hoofdstuk een overzicht van de kernwoorden. Mede door de combinatie samen- en/of zelf lezen, luisteren, zien én doen wordt hier goed aan tegemoet gekomen. Deze mooi vormgegeven uitgave is geschikt voor thuis, op school of op bij de opvang. Vanaf ca. 4 jaar, zelf lezen vanaf ca. 7 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789461753397

Titel Ik zorg voor mijn ... hond
Uniforme titel Hond
Auteur Aaron Carr
Secundaire auteur Jannie van der Leer ; Anneriek van Heugten
Type materiaal Boek
Uitgave Etten Leur : Corona, Ars Scribendi Uitgeverij, [2016]
Overige gegevens 24 gekleurde pagina's - gekleurde illustraties - 23 × 25 cm
Annotatie Vertaling van: Dog. - Weigl Publishers Inc, (c)2014. - (I love my pet)
ISBN 9789461753397
PPN 39282132X
Rubriekscode 634.13
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Honden; Verzorging
PIM Rubriek Dieren
PIM Trefwoord Honden

Relaties/Serie

Corona AV+
Boek

Corona AV+ (2014-...)

vol.
Uitgeleend
Ik zorg voor mijn ...
Boek

Ik zorg voor mijn ... (2016-...)

vol.
Uitgeleend
Aaron Carr